perjantai 27. syyskuuta 2013

.. I tried carrying the weight of the world, but I only have two hands ..

Jos vähän tännekin tekisi paluuta vähitellen. Tullut pidettyä tällä kertaa taukoa vähän isomman elämänmuutoksen johdosta. Viimeisimpien postauksieni asukuvat olivat nimittäin hieman taktisesti rajattuja. Tässäpä vielä rajaamatonta versiota havainnollistamaan asiaa... ;)


Eli jälkikasvua siis tässä välissä ilmaantunut. Enpä oikein osannut asiaa kauheesti etukäteen mainostella, en edes tuolla sosiaalisen median puolella, ei vaan jotenkin tuntunut luontevalta. Ehkä halusin ensin varmistaa että sieltä ihan oikeesti kans syntyy joku elävä tyyppi.. :D


Ja tuollainen pojuhan sieltä sitten syntyi. Kuvassa muutaman viikon ikäinen, nykyisellään jo reilu parikuinen toohottaja.

Oman ajan käyttö on siispä nykyisin kovin uudella tavalla rajoittunutta (ja silloinkin kun olisi ehkä hetki aikaa johonkin, niin ei välttämättä vaan jaksa..), mutta josko tässä nyt taas pikkuhiljaa alkais irrota hitusen aikaa blogipostailuunkin. Mitään vauvablogia tästä ei ole tulossa, mutta sitäkin aihetta varmasti joltain kanteilta silloin tällöin sivutaan, onhan kyseessä kumminkin aika olennainen osa elämää. ;)

Yks kaverin tuttu kommentoi just vähän aikaa sitten Facebookissa jotenkin aika osuvasti blogin päivittämisestä.. ja nyt en tietenkään enää löydä kyseistä kommenttia, mutta siis anyway se oli jotain sentyylistä että ois kiva jos blogia vois/haluais päivittää muutenkin ku vaan ajatuksella "tarttis sinnekin jotain laittaa". Ei varmaankaan ole ollut ihan se bloggaamisen alkuperäinen idea, että siitä muodostuu ihmiselle joku (paikoitellen) rasittavakin velvoite.. :P Joten taidanpa itsekin koittaa parhaani mukaan opetella vähän relaamaan asian suhteen ja mennä enemmän (tajunnan)virran mukana. Nyt tältä erää hyviä öitä ja palaillaan muihin rästimatskuihin toisella kertaa... ;)

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Paljon onnea! Piti oikein katsoa nuo edellisen postauksen kuvat, ei kyllä niiden perusteella voisi arvata, millainen masu sulla sitten on. Ihana pieni miehenalku. Kaikkea hyvää teille.

HootHoot kirjoitti...

Jej, uusi päivitys, vihdoin :)