perjantai 24. tammikuuta 2014

.. it's going down, I'm yelling "timber", you better move, you better dance ..

Unohdin että olihan mulla muitakin hyviä (teko)syitä blogihiljaisuuteen; on tässä ollut muuttohässäkkää ja sen vuoksi on joutunut olemaan toistaiseksi hieman huonompien nettiyhteyksien varassa. Jumittavalla tai pätkivällä netillä on maailman raivostuttavinta koittaa tehdä oikein mitään järkevää. Lisäksi tämä aktiivikäytössäni oleva läppäri alkaa kans olla toiminnaltaan paikoitellen erittäin tahmainen vaikka on vasta reilun vuoden vanha, pöh. Taidan lisätä Asuksen mun "en-osta-enää"-listalleni... Mun vanha pikku Acer se vaan edelleen porskuttaa vaikka siinäkin omat ongelmansa on, mutta sehän onkin nyt sitten jo 5 vuotta vanha.. :P

Olen jopa siirtynyt näinkin hyvin "nykyaikaan". Ainakin tavallaan.. ;)
Aion nyt olla vähän ärsyttävä ja palata hetkeksi ajassa taaksepäin jouluun. Kukaan ei siitä varmaan enää tässä vaiheessa haluais kauheesti kuulla, mutta tässä nyt kuitenkin ihan vaan pikaisesti joulukuun rästimatskuja, olkaatte hyvät ja kiitos ja anteeks... ;)

Joulukortti mun mieleen; simppeli ja erilainen.
Lindexin mainoksen mustavalkoinen joululook arvatenkin miellytti mun silmää.. ;) 
Itsetehdyt pikkulahjat on ihan parhaita; tuossa kaverin tekemä kynttilä.
Osallistuin joulun alla yhteen "Salainen ystävä" -lahjarinkiin.. Oli oikein listakin mihin sai merkata omia toiveitaan/mieltymyksiään.. Arvaatteko lopputuloksesta oliko sal.ystäväni lukenut/huomioinut toiveitani ainakaan värien osalta..? :D
Poika sai joululahjaksi mm. tällaisia ihanuuksia.
Sitten vähän omia hankintoja tms. Mustan kaulakorun riipus on FB-kirppikseltä ja oli alunperin pronssin värinen, maalasin mustaksi ja ai että miten kiva koru siitä tuli. :) Hopeisen tähtikorun sain Portugalin tuliaisena.
Mustat koristeelliset huopatabletit löytyi Citymarketin alehyllystä.
Ostin akuuttiin käsinetarpeeseen H&M:lta parit tuollaiset "rosvohanskat".. :D Hinta ja materiaali olivat miellyttävät joten aattelin että fine, ratkon bling-blingit vaan sitten pois.. myöhemmin vasta huomasin että osa niistä onkin liimattu.. :D eli muutaman muovistrassin kanssa joudun elämään.. ;)


Seija-myrskyn aikaansaannosta. Sopii hyvin postauksen otsikkoon. ;)
Joulun ja uudenvuoden välissä kun ei vielä ollut talvi, oli kaverin mökilläkin tämmöiset näkymät aamusella.
Hauskaa retrohkoa sisustustakin sieltä löytyi kaikenmoista..
.. ja vanha mökkipäiväkirja jossa kerrottiin vauvasta joka oli ekaa kertaa mökillä vuonna 1983. Ja tuossahan tuo "vauva" siis nyt piteli kirjaa käsissään.. :)
Vaikka nyt on ollut varsinainen talvikin vasta hyvin vähän aikaa, en muista milloin oisin viimeks odottanut kevättä näin kovasti. Anttilan kevät-kuvasto lämmitti jo hieman mieltä, ja auringonpaiste ja pikkuhiljaa pitenevät päivät piristävät. Enää muutamia viikkoja mun lemppari-vuodenajan alkuun..! :)

1 kommentti:

HootHoot kirjoitti...

Eiks hennon vaaleanpunainen ollutkaan sun lemppariväri?? ;D
Mut noi vanttuut kyl näyttää ihanan lämpimiltä! Nimim. nytkin sisällä kädet aivan jäässä.