perjantai 28. maaliskuuta 2014

.. or maybe, maybe it's the times we've had, the lazy days and the crazes and the fads, maybe it's our sweetness ..

Bongasin eilen ilokseni ekat leskenlehdet moottoritiellä (juu varsinainen luontoihminen, heh), vaikka on niitä varmasti ollut jo aiemminkin. Illemmalla näin myös ilmassa parveilemassa, öö, niitä jotain pieniä hyttysen tapaisia? Tänään aurinko on lämmittänyt ihanasti ja kärpäsetkin jo pörräävät korvissa.


Tuli sitten tämä viimeisin asunto hankittua kaupungin vuokratarjonnasta ja täytyy sanoa että olen kyllä ollut monessa mielessä positiivisesti yllättynyt. Jotenkin ajattelin että TVT:llä olisi tympeää tai tiukkapipoista meininkiä kun eihän siellä nyt varsinaisesti mikään yhteiskunnan kermaisin eliitti asioi, köh, näin suht nätisti ilmaistuna. Mutta sen sijaan palvelu onkin ollut koko ajan mielettömän ystävällistä ja joustavaa. Kaikki muodollisuudet hoituivat näpsäkästi valmiilla lomakkeilla ja huoltokin pelaa. Yllättävän hiljaista ja rauhallistakin talossa on ollut. Saipa sieltä TVT:n toimistolta vielä kourallisen korruptiosälääkin kaupanpäälliseksi, kuvassa yllä kestokassi ja avaimenperä. :D


Muuton ja kama-ahdistuksen myötä on tullut myytyä kirpparilla kassikaupalla roinaa pois, mutta aina sieltä toki jotain uuttakin tarttuu samalla mukaan. Keltaisen retrokattolampun hinta ehti onnekseni laskea puoleen alkuperäisestä ennen kuin haalin sen mukaani. Kylppärihylly ja pieni pöytävalaisin maksoivat kumpikin euron.


Nykyisellä kämpällä on runsaasti kaappitilaa. Alkuun ajattelin että vähän liikaakin tankokaappeja, mutta en nyt sitten tiedä... Tuossa vierekkäiset kaapit joista oikeanpuoleisessa kapeammassa mun omia käyttövaatteita ja vasemmanpuoleisessa tuplakaapissa vanhoja näytösvaatteita... Niitäkin olis kyllä tarkoitus vähän poistomyydä jossakin, alkaa olla vähän turhan suuri kokoelma nurkissa pyörimässä. :D


Olen taas pitkästä aikaa koittanut kunnostautua vähän (simppelin tason) ruuanlaitossakin. Kaverin kanssa väsättiin yhtenä päivänä mehevät pizzat. Täytteenä paprikaa, fetaa, punasipulia, herkkusientä, oliivia, tuorebasilikaa ja kaverilla tais olla lisäksi vielä kinkkua.


Nami nami. Mukavan mehevää ja värikästä. Tässähän tulee ihan nälkä... :P


Tuossa vielä raikasta salaattia kyytipojaksi. Perus vihannesten lisäksi fetaa ja siemensekoitusta.

Vielä pari lähiaikojen ostosta...

Tangle Teezer -hiusharja

Laivareissulta kotiutui tällainen, jonka hankkimista olen miettinyt jo pitkään. Sopivasti oli tarjouksessa ja oikea värikin löytyi. ;) Vasta muutamia kertoja olen ehtinyt testailla, ihan hyvältä vaikuttaa.


Ja jälleen löytö, tadaa: Tarjoustalon aletangosta... ;) 2,50 € hintaan hiekanvaalea ihanan pehmoinen viskoositoppi jossa toisessa kyljessä mustaa pitsiä, nice! Kokolappu sanoo XL mutta ei se kyllä oikeastaan vaikuta muutoin kuin siten että olkaimia saattaa joutua hiukkasen lyhentämään. Pituus ja leveys ovat ihan passelit (enkä tietääkseni ole kuitenkaan ihan XL-kokoa, heh).


Loppukevennyksenä vielä pieni FB-poiminto... :D

1 kommentti:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Uu, mahti toi retrolamppu! Meilleki ois makkariin tulossa keltasta retroa, kun vaan sais aikaseks entisöidä sen vähän nätimmäks... :P