sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

.. the story of my life, searching for the right, but it keeps avoiding me ..

Tiedättehän sellaisen elokuvista tutun asetelman kun joku aloittaa kirjoittamaan jotakin (esim. kirjoituskoneella) ja aina rynttää sen paperin roskakoriin ja aloittaa uudestaan alusta? Mulla on bloggaamisen suhteen juuri tuollainen syndrooma. Jokseenkin ärsyttävä ongelma. Ja nykyisin kun mulla ei vaan yksinkertaisesti ole enää aikaa tai muitakaan resursseja käyttää tekstin pähkäilyyn ja hiomiseen mitään (kärjistetysti) varttia per lause, on selvästikin luovien ratkaisujen aika.

Olen kovin visuaalinen ihminen ja inhoan kaikkea turhanpäivästä lässytystä, enkä ikimaailmassa kykenisi tekemään kokonaista postausta jostain pelkästä aamiaisleivästäni tms., kuten jotkut tosi khuuulit tyypit. Tai siis varmaan kykenisin. Mutta en halua. Haluaisin kirjoittaa jotain "järkevää" ja ajatuksia herättävää. Ja sitten turhaudun jos/kun sellaista tekstiä ei synnykään. Saatan joinain päivinä jossain liikenteessä ollessa tuumia, että hei tästä aiheesta pitää kirjoittaa! Saatan jopa listata sellaisia asioita muistiin (koska muutenhan unohdan). Ja sitten hukkaan listan, tai se venyy niin pitkäksi että sekin alkaa ahdistaa. The story of my life? Indeed!

Sainkin sitten sentään yhden idean: Facebook! Siellähän porukka notkuu kaiket ajat nykyisin muutenkin. Voisin postailla blogin FB-sivulle aina ohimennen kaikenlaista pientä - kuvia ja linkkejä - ilman paineita siitä että niiden kaveriksi tarvis laatia joku tietty määrä tekstiä tai jotain kovin "järkevää sanottavaa". Samalla se tarjoaisi mahdollisuuden ehkä joillekin uusillekin tyypeille tutustua tähän "harrastukseeni" (joka mulla ainakin joskus oli..), sillä voisin ainakin kuvitella että mullakin on monia tuttuja joita juttuni/kuvani ehkä kiinnostaisivat mutta jotka vaan jostain syystä eivät koe blogimaailman seuraamista luontevaksi. Blogiin voisin sitten tehdä aina vaikka kuukausittaisen tiivistelmäkoosteen siitä mitä kaikkea olen FB:n puolella käsitellyt. Tai jotain. Joo. Eiköhän kokeilla sitä...

Mitähän kaikkea mulla oiskaan tällä hetkellä rästiarkistoissa? :)


No siis ainakin laaja kokoelma sekalaisia viitteitä siitä miten paljon entistäkin pahemmin olen hurahtanut kaikenlaiseen retroiluun ja nostalgiaintoiluun... :D

Ja siinä oli vielä hieman lisääkin samaa settiä.. Tavallaan kuvia olisi kiva selittää jotenkin (kun muutenhan ne ovat vain.. kuvia) mutta toisaalta sepustukset kuvien välissä näyttävät typeriltä ja sotkevat hienot kuvaletkat. Onks pakko sepustaa jos ei haluu? :D

Hetkinen, siis toisaalta haluaisin kirjoittaa paljon ja jotakin järkevää, mutta toisaalta haluaisin postata pelkkiä kuvia?! Jep no tämähän on siis "selvää kuin verolomake", kuten jossain lapsuuteni piirretyssä aikoinaan todettiin.

1 kommentti:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Bloggausblokkia täälläkin. Ois kauheesti kuvia mitä tahtois lykätä blogiin, mutta kun ei ehi/saa aikaseks käydä läpi ja käsitellä niitä. Ehkäpä tästä inspiroituneena koitan saada ees yhen postauksen alkuun?! :)

Tuun hei taas joku kerta ihastelemaan kaikkia sun retrojuttuja! Ja täytyykin muistaa kysellä äitiltä vieläkö meiän vanha View-Master on jossain tallessa... ;)