torstai 13. helmikuuta 2020

Kun mä sinut kohtasin

Varsinkaan näin ysärifanaatikkona ei ole tarvinnut enää aikoihin naureskella sille väitteelle, että eri vuosikymmenien trendit palaavat aina jossain kohtaa uudelleen muotiin. Vaan on se silti aina vaan yhtä ihmeellistä. xD Mesh-verkko oli yksi suosikkimateriaaleistani aikoinaan ysärin loppupuolella, ja on sitä yhä, nyt kun se on jälleen pinnalla. Tarpeeksi pitkään ku odottaa voi aina jossain vaiheessa olla vahingossa hetken muodikas... xD

Mustan läpikuultavan paidan kerrotaan olevan tällä hetkellä julkkispiirien sekä yöelämän kuumin luottovaate.


Kaivoin kaapista päivän työasuuni lyhythihaisen sellaisen (työpaikalla on älyttömän lämmin), joka on jotakin todella muinaista H&M:n mallistoa ja materiaalissa on jännä rypytysefekti. Päälle vielä valkoinen toppi (ribbikin se aina vaan tulee ja menee ja taas tulee :D), musta joustovyö ja ihqu saksikaulakoruni, jonka löysin muistaakseni joskus Seppälästä (sillon ku pleksikoruja oli TitiMadamin hengessä kaikkialla).



Päivän pakollisena selfie-eläimenä koira... xD


Pyysin muuten poikaystävääni keksimään mulle otsikon ja tuollanen sieltä sit putkahti. Aika liikkistä. Mahtoiko ennakoida jo huomista ystävänpäivää, paistoi mulle vahingossa sydämenmuotoisen kanapihvinkin! Aaws... No mutta, siirryn tältä erää tämän "piiloflunssani" kanssa makuukammarin puolelle yskimään ja toivottelen kaikille oikein sydämellistä ystävänpäivää/perjantaita (TGIF!).. :)

Ei kommentteja: