sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Aamuun päin me ajetaan

Yllättävän usein huomaa tunteneensa jonkin miljoona kertaa kuullun kappaleen sanat ihmeen huonosti (tai kuulleensa aivan väärin). Niin kävi nytkin kun Vesalan biisin lyriikoita tsekkasin. Nehän oli vielä kauniimmat ku olin kuvitellutkaan...


Poikaystävä yllätti vielä ystävänpäivän loppumetreilläkin tuomalla kukkia treeni-illan päätteeksi. Aaws. Kissat on tapansa mukaan kovasti koittaneet popsia noita mutta on niistä vielä jotakin jäljellä... xD Kuvassa mukana myös rakkaita retropurnukoitani (mm. Plastex)..


Tässä sit taas meitsi ystävänpäivän aamuna, tyypillisen "pirteänä" lähdössä töihin (en ole yhtään aamuihminen).. xD Sydänmukit meillä on käytössä muulloinkin ku ystävänpäivänä mutta sopi nyt niin erityisen hyvin teemaan.. :D Asussa on jälleen kaikki second handia, paitsi (osittain) kalannahkainen ranneke, jonka tajusin olevan koko asukokonaisuuden arvokkain elementti, se tuli ostettua viime kesänä Rymättylän Röölän rannan sillimuseosta.


Espanjassa asuva tuttava - joka on kovin taiteellisesti ansioitunut - lahjoitti mulle näin sydämellisen keramiikkalaatalle taiteillun "suojelusenkelin"! Jollain ihmeen kaupalla saatiin se jopa kulkemaan matkalaukussa ehjänä kotiin... xD Keittiön seinähyllyltä löytyi tälle aivan oiva sijoituspaikka, pitääkin se vielä kuvata.

Nyt kutsuu illan ysärileffa, jonka arvelen tänään olevan Pulp Fiction, kun oli aiemmin päivällä niin "syvälliset" keskustelut Tarantinon tuotannosta poikaystävän kanssa... ;D

Ei kommentteja: