keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Tää on mun linnani

Ihan vaan muutama sisustusjuttu, ei nyt taaskaan irtoa mitään sen syvällisempää... :D


Keittön suosikkiseinäni. Aika paljon retrojuttuja tai sen henkistä. Peltiastioita, noppapullo, kasariseinäkello lapsuudenkodistani ym. Kukkapeilistä olen erityisen onnellinen, ovat suht harvinaisia (tai ainakin kalliita), kävi uskomaton munkki kun sain tämän omani exän sukulaisilta.


Keittiön toinen lempparikohta, työtaso jossa kuiva-ainepurnukoita ja "keittiökoneita". Täälläkin ihanaa retroa sekä henkeen sopivaa. Punaisen kahvinkeittimen olen löytänyt Pelastusarmeijan kirppikseltä ja on kyllä paras ikinä omistamani keitin. Ystävänpäiväkukat tuossa vielä jokseenkin voimissaan vaikka kissat olleet kovin kimpussa. Tänään koko vaasi sitten kumminkin kaatui ja nyt se on suosiolla tiskialtaassa... xD


Olohuoneen sisustusta.. keltaista ja mustaa jne.. retro-Karviset sohvan päällä kuvastavat just hyvin meidän elämää; ei oo niin justiinsa ja aina on jotain vähän vinksin vonksin vaikka miten koitan järjestää.. xD Musta nahkasohva on maailman paras pikkulapsen ja lemmikkien kanssa, helppo pitää puhtaana.. ja mikä parasta, oli ilmainen (Face-lahjoitus).. :D

Tuosta vinksin vonksin olemisesta tuli mieleen, että mulla on tapana sanoa ettei minua haittaa vaikka retroesineessä olisi jokin virhe tai vika, enhän itsekään ole täydellinen. xD Ensimmäisen kuvan noppapullossakin on särö. Ehjää tuskin raaskisin koskaan hankkia, sen verran arvokkaampia nuo punaiset kotimaiset lasit. Jossain vaiheessa himoitsin hulluna emaleita ja löysin sillon Finelin lintumukin halvalla; sen oli joku pessyt hieman "pilalle" mutta fiksailin sitä ja oikein hyvältä näyttää hyllyssä.. :)


Bonuksena huivikokoelmani eteisen seinässä. Nää on semmosessa jännässä naulakossa jossa kulkee tuommonen metallinen "vanne" johon huivit on kätevä pujottaa ja helppo siitä napata käyttöön. Äärimmäisen vaikea selittää. xD Vasemmalla pari second handia, sit Cybershopin tähdellinen, sen jälkeen valkopohjainen tähdellinen sekä keltainen Espanjasta. Jälkimmäisen ostin nyt viimesimmällä visiitillä; pastellisävyiset sulat näyttivät niin herkuilta kirkkaankeltaisella pohjalla että ei sitä sinne voinut jättää kun hintakin oli huimat 2 €. Tän kevään ykköshuivini varmasti!

Ei kommentteja: