torstai 1. tammikuuta 2009

.. and a happy new year ..

Kaupungin ilotulitus 1
Kaupungin ilotulitus 2
Jaaha olisi taas aika tehdä niitä katteettomia lupauksia. Pirtsakan aurinkoinen uuden vuoden aamu kieltämättä kyllä herättää mielessä kaikenlaisia suurieleisiä ajatuksia elämän parannuksesta. Vaan mitähän siitäkin taas tulee..?

Eihän ne mitään uusia asioita ole. Pitäis alkaa syömään terveellisemmin. Pitäis jumpata enemmän. Fyysisen puolen parantaminen auttais varmaan myös henkisen tasapainon tavoittelussa. Jne. Säästäväisemmin vois elää. Ja ekologisemminkin vois elää. Ja pitäis yrittää oikeesti tavotella päämääriään ja haaveitaan sen sijaan että vaan ajattelis ettei mikään onnistu kuitenkaan. Pitäis lopettaa tää "olen vanha ja raihnainen" -ajattelu. Pitäis nähdä kavereita enemmän. Tehdä jotain kivaa useemmin (tosin tämähän ei varsinaisesti kulje käsi kädessä tuon säästäväisyyden kanssa mutta..)..

No, alotin sentään jo yli viikko sitten päivittäisen vatsalihastreenin. Hah. Kai siinä on jo jotain. Jos nyt alkuun pyrkisi edes ylläpitämään sitä.. ;)

Pari kuvaa kaupungin tarjoamasta ilotulituksesta. Muutamia ihan hauskoja otoksia sentään yli kuudenkymmenen jokirannassa näpit jäässä näpsityn kuvan joukossa.. ;)

2 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Hienot kuvat, mun omat oli ihan mustia :( se siitä kameran "ilotulitus"asetuksesta!
Hyvää uutta vuotta!

Desthea kirjoitti...

Heidi: heh kiitti, mä otin noita semmosella hitusen pidennetyllä valotusajalla.. ja siinä taas sit on pirun vaikea koittaa pitää kameraa ihan paikoillaan sen valotusajan.. haastavaa joka tapauksessa noiden kuvaaminen.. ;) Ja kiitos, sitä samaa!!