torstai 15. tammikuuta 2009

.. it all takes time, a whole lot of patience ..

blue screen
Ah, ystävämme blue screen. Tätä näkee nykyisin läppärissäni usein. Ja mahtaako olla vaan ajan kysymys milloin saan lainakoneenkin samanmoiseen jamaan. Tunnun saavan nykyään kaikki koneet jumiin alta aikayksikön. Siis ymmärrän kyllä että Windows on paska jossain nörttien tehokäytössä, mutta eikö se nyt vois pysyä kasassa ees tällasessa suht kohtuullisessa bloggaus- ym. käytössä..? Kun muillakin tuntuu skulaavan, niin miksei mulla?! En edes pahemmin lataile netistä koneelle mitään. Vai onko se sitte vaan oikeesti niin (ku jotkut sanoo) että kannettavat ei vaan sovellu tällaseen päivittäiseen "pöytäkäyttöön"..? Mutta kaikillahan niitä nykyään on.. eikä muilla tunnu olevan valittamista.. vai onko? Paljonkohan mun pitäis maksaa että saisin koneen joka kestäis jumiutumatta päivittäistä nettiselain-kuvankäsittely-mese-musiikinkuuntelu -sekakäyttöä, vai onkohan tuo tosissaan liikaa vaadittu Windowsilta..?
Ja miksi hitossa kituuttelen vieläkin jonkin 1 megan nettiyhteyden kanssa..? Pitääpä kirjottaa itelle muistiin että nopeutta vois hankkia lisää ASAP.
SSDD. Argh.


D-rengaslähde
Päivän DIY-vinkki: jos tarvit isokokoisia D-renkaita (joita ei välttämättä aina ole tarvikeliikkeissä saatavilla ja jos on niin kappalehinta voi olla parikin euroa) voit koittaa metsästää kirppareilta tollasia kangasvöitä (tms.) joista löytyy tuommonen D-lenksupari. Maksavat yleensä alle euron. Loppuvyönkin voi vielä hyödyntää varsinkin jos se on tarpeeks pehmosta ommeltavaksi; voi askarrella vaikka sporttiraidat johonkin kassiin tms. x)

6 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Noh siis, halpa kone on aina halpa kone, oli merkki melkein mikä tahansa. Ja Visva jumiutuu jossain vaiheessa, äxpeekin yleensä vanhemmuuttaan.

Desthea kirjoitti...

Stazzy: niinhän se taitaa olla juu.. =/

jennivee kirjoitti...

Apua, mun mielenterveys ei tän nörtteilyn alkutaipaleella kestäis koneen temppuilua...ja mulla on isin läppäri "lainassa". Joo...tota isi...mää hajotin sen...

Desthea kirjoitti...

jennivee: heh juu tiedän sinänsä tunteen ku mulla on kaverin läppäri lainassa.. ;D

nei kirjoitti...

Minulla kone ilmoitti kun yritin tuolta desthea.comista siirtyä kuvagalleriaasi, että sivu sisältää haittaohjelman. Eli tuossa on vielä sekin ikävä puoli, että ongelmat leviää muillekin :( Mutta toivottavasti saat hommat kuntoon!

Desthea kirjoitti...

nei: kiitos kun kerroit. Ilmoitus ei siis tule vielä varsinaisella blogisivulla vaan vasta kun yrittää siirtyä Kuvagalleriaan? Siellä blogissahan on jotain tuollaisia ongelmia ollut pariin otteeseen ja silloin webmaster aina hoiti haittakoodit pois mutta nykyään en osaa sanoa yhtään missä sen suhteen mennään koska en ole webmasterin kanssa enää tekemisissä.. =/
Melkein ainoa mitä itse nyt tähän hätään voin tehdä, on poistaa ainakin Kuvagalleriaan vievät päälinkit sieltä sivuilta. Toivotaan että kovin moni ei galleriaan enää eksyisi ja että mahdollisilla eksyvillä on koneiden suojaukset kunnossa.. =/