keskiviikko 21. tammikuuta 2009

.. I've seen that road before ..

suojasukka soittimen paneelille
Jaa että mikä ihme se tuo on..? No eriskummallinen luomushan (TM) se siinä.. Miten siinä käykin usein niin, että kun meinaa vaan nopsaan väsätä jonkin tarpeeseen tulevan pikku jutun, lähtee homma siinä (materiaalilähtöisen) suunnittelun vaiheessa yleensä hieman lapasesta ja lopulta sitten ihmettelee että miksiköhän ei voinut vaan pysyä siinä alkuperäisessä visiossa.. ;)

Mulla oli tavotteena väsätä jonkinlainen säilytyspussi autosoittimen irrotettavalla etupaneelille, joka muutoin helposti pyörii vaan laukussa muun rojun seassa naarmuttumassa. Kun tiedättehän ne tarkotukseen olevat isot kömpelöt muovikotelot joita noiden mukana tulee, eihän sellasia halkoja käytä hullukaan..! ;D

Ajattelin että joku huomioväri vois olla pussukassa kiva niin löytyy se kapula sieltä laukusta sitte helposti. Ja sitte osui oranssin enstexin perään käteen tuo retroraidallinen resorineulosputkilo ja päässä muodostui visio sukkamaisesta pussista jollaisia kännyköillekin kaupataan.

No en nyt oikeen tiiä nauraisinko vai itkisinkö lopputulosta. Siitä tuli hitusen liian ahdas ja pikkusen lyhyeksikin se jäi. Ja on se muutenkin hieman surkuhupaisa kapistus. Mutta ajakoon asiansa ainakin toistaiseksi ja tulevalla reissulla. Lähden tänään kaverini kanssa muutamaksi päiväksi reissuun tonne Itä-Suomen suuntaan, saapa nähdä onnistuuko jonkinsortin postailu reissun aikana, we'll see..! :)

Ei kommentteja: