torstai 26. helmikuuta 2009

.. you know that we are living in a material world ..

Pinkkiä, pinkkiä. Sitä löytyy. :)

Pinkkiä osa 1
Pinkki ufonnäköinen vekotin on Grundigin cd-soitin. Kirjotuspöytä on tuunattua mallia; toisen puolen laatikosto pinkki ja toisen puolen lila. ;) Vetimet on Bauhausista (ja ovat tarkoituksella "väärinpäin"). Laatikostot löytyivät aikoinaan yhdestä YO-kylän kämpästäni. Pöytälevyksi lisätty megaiso mdf-levy. ;) Pinkki-turkoosi huopa on jotain "ex-anopin" peruja.

Pinkkiä osa 2
Ikean lasinalusia. Ja saman lafkan pinkkiä koristehiekkaa. Tuikkukipot PartyLiten. Haalean pinkki herätyskello on dyykattu jostain ja pinkki kukkaruukku on varmaan Bauhausista.

Pinkkiä osa 3
Sydänmuki oli joku Yves Rocherin tilaajalahja vuosia sitten. Olen kasvattanut kokoelmaa kirppareilta, ainakin kolme niitä jo on. ;) Punainen tähtikippo myös kirppikseltä. Jänskänmallinen maljakko on Pelastusarmeijalöytö. Viimeisessä kuvassa ihan vaan äiskän tekemää mansikkapirtelöä, kun sattui sopimaan tähän värimaailmaan niin kivasti.. ;)

Löytyy multa sitten vielä paljon muutakin pinkkiä; ainakin tuoleja, tyynyjä, yks pöytävalaisin, yks seinäkello joka ei toimi kunnolla.. niin ja se uutukainen pikku-Aceri. :) Pinkin elektroniikan jatkoksi on muuten tulossa vielä ainakin yks juttu; Electroluxin fuksianvärinen Ergorapido-rikkaimuri. Jos saisin sitten pidettyä nuo erinäiset kankaanleikkuusta syntyvät röhnät vähän paremmin kurissa.. ;)


Edit: ai niin melkein unohdin tuplata tsäänssini Korundin arvonnassa!

10 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Vihasin pinkkiä pitkää. Mutta nyt löytyy ite maalaamat pinkit glitterikengät, duunista saatuja pinkkejä henkareita ja kaikkea pientä. Pinkki pleikkari on hakusessa, kun sellasen näin työkaverilla;)Mutta ei niitä taida enää saada:(

Desthea kirjoitti...

Milla: pinkki pleikkari kuulostaa aika hauskalta, en oo sellasia nähnytkään.. :D Jos ei uutena enää saa niin ehkä jostain huutiksesta tms..? Voi olla tietty hankalaa jos se on ollu joku lyhytaikainen limited edition..

Mä en kans vielä kymmenen vuotta sitte ois voinu kuvitellakaan suosivani mitään pinkkiä tai edes punaista! Siis ainakaan pukeutumisessa. Olin epäluuloinen myös valkoisen suhteen. Nykyään on nuo kaikki värit kovassa käytössä.. x)

Romulus kirjoitti...

Mä olen aina tykännyt pinkistä mutta vasta kun olen tullut tarpeeksi vanhaksi, olen tullut tykkäämiseni kanssa kaapista ulos :D:D. Ihanan vapauttavaa!

Desthea kirjoitti...

Romulus: no sanopa muuta.. ;D Pinkillä on kiva luoda kontrasteja, kuten pukeutumisessa mustan alla vähän pinkkiä tai sisustuksessa vaikka pinkki tekstiili vs. lekaharkot.. ;) Jos vaan olis enemmän tilaa niin tää mun kämppäkään ei ehkä näyttäis tällaselta sillisalaatilta...

Marianna kirjoitti...

Tää on ehkä suloisin (=ihanin väriteema) postaus ikinä! <3

Mua on kans viime aikoina vaivannu kasvava pinkki-fiksaatio.. ;) Nappasin Jimm's PC-storen alekorista pinkin Creative ZenStone -mp3-soittimen :D Ja pinkki otsatukka muuten melkein mustaan kuontaloon yhdistettynä houkuttelee jälleen.

Nimetön kirjoitti...

Tuo sun pöytä on kyllä musta aina ollut makea. En oo vaan tainnut sanoa ikinä :D

Ai niin, näin kirppiksellä tuossa kerran PartyLiten norsutuikkukippasen (semmosen ison mustan) hintaan jotain 35e, paljonko se oikeasti maksaa?

Nora kirjoitti...

iääh, kaikki noi tavarat on aivan ihania!!:)

Desthea kirjoitti...

Feline: voi kiitti.. ;D juu kaikki tommoset pinkit elektroniikkavekottimet on kyllä hassun kiehtovia.. ;)

Johanna: heh, eikä kyllä uskois pöydän lookkia miespuolisen ideoimaksi vai mitä? x) siitähän se oma pinkki-innostuskin tais aikoinaan vähän lähteä ku toi yks (ainakin sillon) tykkäs tommosista ihme hinttiväreistä.. ;D
Niin siis se iso musta norsu jonka selässä tuikku? Eikös mahtanu lähemmäs viittäkymppiä (ellei ylikin) olla sen hinta..?

nora: hih, kiva että joku muukin tykkää.. :D

Nimetön kirjoitti...

Vai niin XD

Huh! Onpas hintaisa elukka... Ihan hyvä ale kyllä sitten tuolla kirppiksellä siinä, mutta ihan liikaa mulle silti.

Desthea kirjoitti...

Johanna: joo ne elukat varsinkin on hintavia ja onhan ne PartyLitet tietty muutenkin aika ryöstöhintasii.. eikä aina edes laatu ole mielestäni sen mukainen.. =/