keskiviikko 25. helmikuuta 2009

.. luck and intuition play the cards with spades to start ..

Olen ihan heikkona kaikenlaisiin kivoihin ja jänskiin trikookankaisiin. Ja sen kyllä huomaa kun penkoo omia kätköjään.. "Toppitehtaan" materiaalipinossa odottelee tällä hetkellä mm. seuraavia ihanuuksia:

Pelikorttitrikoota
Pelikorttitrikoo on paitsi aivan ihanaa laatua, myös väreiltään melko täydellistä. Pelikorttien hahmot on hauskasti punkkareita yms.

Sarjakuvatrikoota
Sarjakuvaprintit, yksi merkittävä fanituksen kohde. Etsiskelen tosin edelleen (ja varmaan hamaan loppuun saakka) sitä "täydellistä" sincityhenkistä sarjakuvakangasta. Mutta on tuollaiset "barbiemaisetkin" ihan hauskoja. ;)


Tähtitrikoota
Tähtiä, uuu. Ihanat värit ja jälleen mahtava laatu. Tuo pienelle tilkulle tekemäni tuputuskokeilu pitää ihan selkeesti yhdistää tuohon jotenkin. ;)

Äiskälle seepratoppi
Äiskällekin tekasin tossa pari paitaa, myöhästyneitä joululahjoja tai jotain.. ;) Äiskä sai mm. ah-niin-trendikästä seepraa jossa pohjavärinä valkoisen sijaan tommonen hiekkabeige.

9 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Mäkin yritän aina etsiä kivoja printtejä.. mutta silmä ei löydä. Varsinkaan kirppareilta. Ihan omituista. Varmasti siellä on..

Nanna kirjoitti...

hejjj selailin su blogia ja löysin sellasen mis esittelit jtoaki muoviketjuja, niin mistä kaupoista sellasia saa? :-O

Nanna kirjoitti...

ps toi seeprapaita on kiva <3_<3

Desthea kirjoitti...

Romulus: kyllä sillon tällön kirppikseltäkin jotain löytyy, hmm ehkä pitäis kuvata vähän niitäkin löytöjä tänne.. ;) Noita kankaita nyt aina kertyy sattuneesta syystä.. x)

linda sofia: voih, olen hankkinut ketjuni vähän sieltä sun täältä; osa on second handia ja osa pätkitty esim. Glitterin koruista (siellä , ja muissakin kaupoissa, myytiin aika paljon sen tyyppisiä vielä joskus vuosi sitten mutta nyt ei oo enää juurikaan näkynyt).. =/ eli niitä joutuu vähän metsästämään.. jos tietäisin jonkin kaupan mistä niitä saisi vaikkapa oikein metritavarana, olisin siellä jo.. ;D (ja kiitti!)

blandad. kirjoitti...

Pelikortti-kangas on ihan huippua! Mulla on kans joku mieltymys sarjiskankaisiin, taas bongasin jotain eurokankaasta ja ihastelin sitä... vaikka nykyään jo tuntuuki että oon liian vanha noihin. Mulla olis hakusessa sellainen täydellinen "Modesty Blaise"-tyyppinen, mustavalkoinen kangas, jossa vois olla paljon lähikuvia kasvoista...

Desthea kirjoitti...

Heidi: voi kyllä, Modesty Blaise -henkinen kangas kuulostais kans tosi hyvältä. :D heh juu nuo "barbiemaiset" sarjiskankaat varsinkin on kieltämättä hieman lapsekkaita, mutta mielestäni voi olla (vielä tässäkin iässä) ihan hauska vaikkapa yksityiskohtana pilkistämässä jonkin yksivärisen paidan alta.. ;)

Maaria kirjoitti...

Tosi kivoja nuo kankaat, varsinki pelikortti- ja sarjiskankaat.

Desthea kirjoitti...

Majayna: =)

Nanna kirjoitti...

okk! pitää jatkaa metsästämistä vaan. :(