tiistai 24. helmikuuta 2009

.. when it's good, then it's good ..

Nanso-toppi UFFilta
Jaha mistäs kalsarikuoseista täällä on nyt innostuttu.. ;)
Nanson kivanmallinen toppi löytyi UFFin uudesta "kevätvalikoimasta". Vielä kun löytäisin sopivan joustovyösoljen ruskeaan leveään kuminauhaan (joka näkyy hieman tuossa sivussa) niin siitä tulisi tälle paidalle just passeli kaveri.


Pilvitoppi, oma tekele
"Pilvikuosinen" toppi puolestaan on tämän illan oma tekele (joo toppitehtailu on nyt selvästi käynnissä), henkeen sopivasta keltaisesta reunuskuminauhasta kiitokset Adelheidille. ;) Vähän semmonen nansohenkinen tämäkin, ja aluspaitavibojakin tästä voi kai joku saada, mutta joka tapauksessa mielestäni aikas magee. Kirkkaankeltainen joustovyö olis tähän jees, omasta kokoelmasta kun löytyy toistaseks vaan sellanen "likasen" keltainen. Toisaalta tää toppi on varmasti hauska myös pilkistämässä jonkin toisen paidan alta.

Goottihuppari UFFilta
Vielä yksityiskohtakuva UFFilta löytyneestä "goottihupparista", joka on ihanan pehmoista viskoositrikoota. Batiikkivärjäystä, niittejä, vetoketjuja.. hih. Sopiva "lisälämmike" vaikka jollekin rokkikeikalle tai konemusabileisiin. Nuo turhan krumeluurit vetskavetimet vaihdoin sittemmin jo perus sileisiin metallirenkaisiin.

Niittivyö ranteessa pidettäväksi
Ja vielä vähän niittijuttua, ranteessa pidettäväksi. UFFilta tämäkin. :)

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Toi pilvitoppi näyttä tosi kivalta. Ihana kangas ja tuo keltainen kuminauha on hauskan pirteä.

Desthea kirjoitti...

Romulus: thänx! Joo mulla vaan välähti että toi keltanenhan menis tohon aika jees.. :)

Nora kirjoitti...

kateellinen sun löydöilles!! ja pilvitoppi on ihana:DD

Desthea kirjoitti...

nora: hih, kiitos! :D