perjantai 28. elokuuta 2009

.. on it goes, through the circle, fast and slow ..

Muutamia otteita kesän ajan kirppislöydöistä:

nappitoppi
Ruskea viskoositrikoinen niskalenkkitoppi nappisomisteilla on löytö UFFilta. Pääntiellä olevat napit vaihdoin itse tuollaisiin mustaruskeisiin kiiltäviin kantanappeihin, alkuperäiset olivat vaaleampaa/punertavampaa sävyä kuin toppi (ja helman napit) joten teki mieli nyppäistä ne pois. Ihan hauska vaatekappale kerrospukeutumiseen. Tuossa kuvassa vielä hitusen turhan löysä, olen vielä hieman kaventanut jälkeenpäin.
Niin ja tuo valkoharmaa kiva joustovyö on 4 egen löytö Lindexin alesta.. :)


sininen tuubitoppi
Sininen mustalla kivasti kuvioitu tuubitoppi (kirppikseltä siis) oli alunperin pidempää mallia (lähes mekko), napsaisin varmaan parinkymmenen sentin palan tuosta helmaresorin yläpuolelta pois. Ja hiukan kavensin vyötäröltä. Jälleen "uusi" värisävy vaatekaappiini, olen ennen jotenkin vierastanut tuollaista sinistä.

hassut kuosit
Tuommoisia veikeitä kuosejakin on tullut haalittua, toppien muodossa. Lepakkokuosinen on kirppikseltä ja keltamusta hassuilla otuksilla kuvioitu saatu Joselta. :)

liituraitahousut
Ja yhdet uudet liituraitapökätkin löysin kesän aikana kirppikseltä. Näissä on extrana hopeanharmaat satiiniraidat sivuissa. Taisivat olla ihan uudet, hintaa ehkä viitisen euroa.

Ja vielä pari omaa tekelettä..


ruskea kuosi
Ruskea "nansomaisesti" kuvioitu kivantuntuinen viskoositrikoopala osui kerran töissä käteen ja kotiinhan se päätyi, ja siitä "kalsaritopiksi" (nimesin kuosin noin jo valmiiksi kun hallitus olisi sen tehnyt joka tapauksessa, heh). Yritin häivyttää kalsarimaisuutta tuputtelemalla eteen keltaisen painatuksen (hallitus ei vakuuttunut siltikään). ;)

juhla-asu
Ja poikaystävän äidin häissä tuli sitten juhlittua tuon näköisenä, yllä itse väkerretty musta pitkä silkkihame ja UFFilta keväällä bongattu ruskea sifonki-pitsitoppi (joka osittain silkkiä sekin). Meikä ainakin yhdistelee tuota mustaa ja ruskeaa ihan surutta, eikä tee ees tiukkaa.. ;)

7 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Kirpparit on nii POP!
Sininen tuubitoppi on just taas niitä värejä,jotka saa sut hehkuun entisestään.Älä vierasta,nyt kun oot siihen tutustunut.
Juhla-asussasi oot aivan morsian itsekkin.Musta-ruskee ei oo paha ollenkaan.
Ja kalsaritopin kangas näyttää makeen elävältä,toi painatus lisää sitä efektiä.Taitavaki oot,kadekade taas....

Andra kirjoitti...

Juhla-asu on hieno!

Marianna kirjoitti...

Mäkin tykästyin siniseen tuubitoppiin :) Ja itseasias päällä just at the moment samanvärinen JC:n painijaselkätoppi :D

Upeelta näytät juhlapuvussa <3

Anonyymi kirjoitti...

Itseltäni katosi samanlainen toppimekko,kuin tuo sinun löytämäsi sininen, mutta toisen värinen. Minkän merkkinen muuten on, jotta osaisin kysellä kavereilta takaisin päin? :)

Desthea kirjoitti...

ellu: heh, ehkä pitää sitten käytellä enemmänkin noita sinisen sävyjä.. ;) kiitti taas! :)

Andra: tänks! :D

Feline: kiitti sullekin! :)

Anonyymi: henkkamaukkaa taisi olla.. ;) Onnea metsästykseen, toivottavasti löytyy! :D

Naily kirjoitti...

Ihania toppeja ja hääasusi on todella kaunis. :) Heh, minultakin löytyy tuo lepakkotoppi kirppariostoksena, tosin mustavalkoisena.

Desthea kirjoitti...

Tiia: kiitti! :) ja voi hitsi, kelpais kyllä mullekin varsin hyvin toi lepakkotoppi myös mustavalkosena..!