torstai 15. lokakuuta 2009

.. good morning sunshine, be with me all day ..

Pikaista päivitystä ennen töihin lähtöä ettei pääsis tää hiljaisuus venähtämään aivan ylipitkäksi.. ;)

Pari korua
Rinkulakoruni valmiina ja kuvassa kaverina pinkki kitarakoru (riipus CyberShopista) sekä harmaa jänskän epätasaisesti raidoitettu t-paita joka löytyi Pelastusarmeijan kirppikseltä.

Retro-osastoa
Väliin vähän retro-osastoa.. Nuo kahvipeltipurkit on hyllykirppiksillä aina melkosen ylihinnoteltuja, 5-6 € kappale yleensä. Pelastusarmeijan 20 sentin hinta sai haalimaan yhden tällaisenkin kokoelmiin. ;) Pienissä lasitörpöissä lukee myös Paulig, mitähän mahtavat oikeastaan olla, jotain maustepurkkeja? Hauska muotoilu sai kotiuttamaan nekin. Ja takana taas Aarikan purkkeja, matalan mallisia tällä kertaa. :)

uudet lautaset
Ja mitä tehdään jos ei osata päättää ostaako mustia vai punaisia lautasia? Otetaan molempia.. x) Johan vanhat lautaset ehtikin olla käytössä sen lähemmäs 10 vuotta, ehkä nyt saa jo vaihtaa. ;) Todisteena vanhojen lautasten reunakoristeissa komeilee luku "2000", muinaismuisto "millenniumista" ja sen villityksistä.. x)

Pikkuriipuskoruja
Erilaisia pikkuriipuksia aina purkukoruista kertyy, väsäsin niistä tässä aamutuimaan muutaman pikkukorun, eli pari laukkukorua ja kännykorun..


Villihelmen tilaus
Ja mukavaa postiakin tuli. :) Tein eilen korutarviketilauksen Villihelmen nettikaupassa ja nyt jo kolahti kuori postiluukusta, nopeaa toimintaa! Mukana oli myös karkkia ja extra-helmiä.. ;)

5 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Oi, ihana tuo pinkki kitara! Löysin samanlaisen jokin aika sitten Asosilta, mutta pinkkejä en ole nähnyt. Ui, tahtoo! :D

Stazzy kirjoitti...

Mulle tuli lasipulloista ja Pauligista mieleen sikuritiiviste, mutta en tiedä on Suomessa sellaista koskaan myyty.

Julia kirjoitti...

Se on muuten uskomatonta, miten kalliita nuo retro-purkit tänä päivänä ovatkaan. Järkytyin viime viikonloppuna Valtteri-kirppiksellä, kun joku myyjä pamautti purkin hinnaksi 20€. Myös niistä legendaarisista Roope Ankka -säästölippaista pyydetään tänä päivänä aivan mielttömiä hintoja!

Nora kirjoitti...

Noi peltipurkit on älyttömän ihania! : D

Desthea kirjoitti...

Tiia: heh, no mulla sattuu itse asias olemaan samanlainen koru (pidemmällä ketjulla) myynnissä huuto.netissä :D (http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=117656901), ostin nimittäin alunperin _korvikset_ saadakseni kaksi riipusta, kaulakoru olisi maksanut saman verran.. ;)

Stazzy: ahaa, no ei ole ainakaan mulle tuttua tommonen aine.. ;)

Juliahelmiina: joo sanopa muuta, kyllä noista retroista osataan pyytää nykyään vaikka mitä.. x)

nora: kiitti! :D