keskiviikko 21. lokakuuta 2009

.. orange merges into blue as the street lights go on ..

Iltaa. :) Vähän sekalaista höpinää..

Paneelisuihkuverho
Tein pienen suihkuverhon "modauksen" kun en halunnut vessaani semmosta täysleveetä "ryttykasaa" joka vaan olisi tiellä ja takertuisi joka paikkaan. Joten saksin suihkuverhosta noin kolmasosan levyisen suikaleen ikäänkuin "paneeliksi". Kyseinen Ikean löytönurkasta bongattu 4 euron suihkuverho oli juuri sopiva tällaiseen kokeiluun.. ;)

Oranssi vessani
Ja kuten kai olen joskus ennenkin maininnut, vessani on muutoinkin tuon oranssin värin valtaama.. ;)

Kiva lasikulho
Harmaanruskehtava lasikulho on viimeisin astialöytö Pelastusarmeijalta. Jokin tän "tekstuurissa" kiehtoo. Sitä en tiiä onko tällä mitään "arvoa" tai ikää mutta veikkaisin ettei mikään ihan upouusi ole, kyllä täs jotain semmosta jänskää nostalgiaa on. Hihkaskaa jos on tietoa tämän alkuperästä. :)

Vetskariaarteita
Noita wanhoja vetskareitakin taas löysin kirppikseltä pienen satsin. Piti nyt oikein kerätä kaikki nuo "aarteet" tollaseen kippoon. x) Tykkään hirveesti noista joissa on metallinen ihan kapoinen hammastus, sellasia ei nykypäivänä enää pahemmin missään näy. Ovat ihanan notkeitakin ja usein hammastus on maalattu kangasosan väriseksi. Osa löydöistä on (jälkien perusteella) jostakin purettuja ja osa iskemättömiä.

Rinkulakorviksia
Ja tuollaisia korviksia tullut väsättyä, menossa nettikauppaan lähipäivinä.. :)

Vielä vinkvinkkiä kaikille muotinäytösten ystäville; Dressing Mimia Börsissä nyt lauantaina!

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Oi, ihana lasikulho. Tuo väri on jotenkin täydellinen.:)

Desthea kirjoitti...

MouMou: tänks, mukavaa ku kävit kommentoimassa! :D