tiistai 27. lokakuuta 2009

.. loving would be easy if your colours were like my dream ..

.. red, gold and green .. Osuvat sanat Karma Chameleonissa, nimittäin uudet mineraaliluomivärini ovat sävyiltään tumma metallipunainen, beige/shampanja (tai jotain) ja ruskea joka välähtelee tietyssä valossa kameleonttimaisesti vihreänä.

Mineraalimeikit
Kuvan mineraalimeikit päätyivät omistukseeni Osaava nainen -messuilla viikonloppuna. Promokojun englantia puhuva israelilainen tyttö kutsui mut ilmaiseen meikkiin ja huiski naamaani tuota mineraalimeikkiä/puuteria. Ja onnistui vakuuttamaan mut sen verran hyvin että rasia puuteria ja kolmen luomivärin setti lähtivät mukaan. Hinnat olivat tietenkin "messutarjouksia" mutta silti sen verran (meikäläisen) päätä huimaavia etten kehtaa niitä täällä edes mainita.. x) Poden vieläkin pientä morkkista ja olen lähes varma että olen höynähtänyt jonkin megaluokan tv-shop-tasoisen huijauksen uhriksi. Mutta, todisteiden kai pitäisi puhua puolestaan..? Tökötti tuntui ja näytti hyvältä naamassa, purkkiin jonka ostin sekoitettiin sopiva sävy minua varten, luomiväri pysyi viiruuntumattomana iltaan saakka.. jne. Ja tuo luomiväri on muuten jänskää monikäyttöjauhetta; veden kera siitä saa voidemaista väriä tai rajausväriä, huulirasvan kera huulipunaa jne. Mitään uuttahan tollasessa ei kai varsinaisesti ole mutta... ;)

Korutarvikkeita
Messuilta lähti mukaan myös edullisia korutarvikkeita (Helmien talo). Kuvassa myös osa Esteriinan nettitilauksesta joka saapui muutama päivä sitten.

Peilikuvia
Peiliposeerauksia havainnollistamaan tämänhetkistä tukkaraidoitustani ja onpahan se messujen mineraalimeikkikin tuossa vielä naamassa (omaa purkkiani en ole vielä ehtinytkään kokeilla) mutta eipä noista kuvista siitä paljoa käsitystä saa. Hitusen turhan punertavakin oli tuo sävy mitä mulle siellä laitettiin. Mutta mukavan tasoittava ja tasavärinen lopputulos kyllä, se on pakko myöntää.

Sitten muutama kuva lauantaisesta Dressing Mimia -muotinäytöksestä Börsistä.


Elysiumin tanssia
Elysiumin tribal-tanssia..

Silja Turunen
Silja Turusen luomusten sisääntulo..


Saija Vainio 1
Saija Vainio 2
Ja kaksi alinta ystäväni Saija Vainion luomuksia. Joudun nyt olemaan hieman puolueellinen (heh) koska en yksinkertaisesti saanut juurikaan onnistuneita kuvia tuolta, tässä näkyvät on melkeinpä ne ainoat julkaisukelpoiset.

Oudot naksut
Häppeningissä oli muuten tarjolla tosi pelottavia snackseja.. o_O Värikkäitä muovisen näköisiä ja tuntuisia palikoita jotka ei mielestäni kyllä kovin ihmeelliseltä maistuneetkaan..

Syöksyhammaskorvikset
Lisäsin hetki sitten muutamia korviksia nettikauppaan, mm. tuollaiset syöksyhammaskilluttimet. :)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Pelottavan näköisiä snacksejä.. Ois voinu jäähä jopa multa syömättä.. :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: niinpä, mäkään en uskaltautunut maistamaan ku paria.. ;) niistä tuli vähän semmonen fiilis että hei kuuluuks näitä syödä...? xD