perjantai 6. marraskuuta 2009

.. can I suggest that you invest in something more than hopelessness ..

Huomenta! Vähän kuvaa parin päivän takaisesta asusta sekä kynsistä jotka ovatkin nyt jo rapistuneet.

asu 041109
Valkoisen paitiksen ostin UFFin 3 euron päiviltä, hauskan sateenkaariteepparin olen saanut Joselta. Pilvimäisellä soljella varustettu joustovyö sopi mielestäni asetelmaan. :)

lilat kynnet
Ja kynsissä kahta eri lilan sävyä. Tuli tosi nätti sävy tosta vaaleammasta tuon tummemman päälle laitettuna, pelkästään käytettynä se on semmoista aivan läpikuultavan hailakkaa.

Tällä musiikillisen(kin) taantuman aikakautena coveribisnes kukoistaa. Enää ei riitä että tehdään vanhoista rock-klassikoista uudelleenlämmitettyjä versioita vaan nyt tuntuu olevan meneillään hassu buumi tehdä vain muutaman vuoden takaisista pop/r&b-hiteistä uudentyyppisiä renkutuksia. Tutuimmat esimetkit lienee tuo Milown Timberlake-coveri "Ayo technology" ja The Baseballsien Rihannan Umbrellasta tekemä ralli. Joku päivä olin kuulevinani jonkin coverin myös jostain Katy Perryn biisistä, ellen ihan väärin muista.

No, tähän loppuun vähän jotakin minkä tahdissa on tullut lähiaikoina fiilisteltyä.. ;) Mukavaa perjantaita kaikille!


2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Upean väriset kynnet! Miten ei ole tullut mieleen käyttää kahta eri lakkaa päällekkäin tuolla tavalla. Kiitos vinkistä! Pitää joskus kokeilla. Olen tehnyt vain raitoja mustalla toisen värin päälle. Nyt odottelen leimasinsarjaani, jolla pitäisi saada kuvioita kynsiin. Onnistuneeko...

Ihmettelivät radiossa rockabillyn paluuta tuon Baseballsin myötä. Minusta tuo Rihannan biisistä tehty versio on mahtava. :)

Desthea kirjoitti...

Tiia: kiitti! Juu kynsilakoista saa tosiaan ihan uudenlaisia värisävyjä kun niitä käyttelee päällekkäin. :)