keskiviikko 18. marraskuuta 2009

.. and if it makes you feel good then I say do it ..

Viikon "hupiosuus"; "Vinkkejä vaatekaupan myyjän kiusaamiseen" ;)

- marise siitä että kokomerkinnät eivät vastaa vaatteiden todellisia kokoja.

- palauta vaatteet sovituksen jälkeen vääriin paikkoihin ja väärillä henkareilla, tyyliin paita housuhenkarissa jne. Hauskana jippona voit taiteilla housuhenkarin T:n malliset päät läpi housujen vyölenkeistä jolloin henkaria on mahdollisimman vaikea irrottaa.

- jätä vaatteet sovituksen jälkeen nurinpäin tai jätä farkkujen lahkeet siihen asentoon mihin ne sovittaessasi taittelit.

- jemmaile ylimääräisiä henkareita ja muita ripustustarvikkeita mystisiin paikkoihin mistä niitä on vaikea löytää.

- älä missään nimessä nosta lattialta mitään mitä tiputat, oli se sitten vaate, henkari, jokin muu esine tai taskustasi pudonnut vanha nenäliina tai karkkipaperi (tai esim. hilloa!?).

- sovittele sovituskopin sijaan myymälän puolella ja ripustele takkisi ynnä muut romppeesi lähimpiin koukkuihin ja rekkeihin peittämään niissä esillä olevat tuotteet.

Näin muutamia mainitakseni.. ;)

. . .
Viikonloppuna tuli biletettyä Helsingissä Gloriassa reivimeininkien (SÄDE vs MINDCORE - They Never Lost Their Hardcore!) parissa.


Dj Eewol
Kuvassa soittaa kaverin mies DJ Eewol.

Bailuneitoset
Ja tuossa sitten pari bailuneitosta, joista toisella meikäläisen "tuunaama" hame, elikkäs tuo neonkeltainen viritys oli alunperin pelkkä sellainen "läppähame" ja siitä sitten tehtiin "oikea hame" lisäämällä mustat sivupalat, vetskarit sun muut. :)

Ei kommentteja: