keskiviikko 25. marraskuuta 2009

.. dance with the enemy, I've got a remedy ..

possukynttilät
Yks päivä töissä asiakas (joka oli muutenkin vähän kummallinen tapaus) kysy kassalla asiointinsa loppuvaiheessa että "Onko sulla jo ollut sikaflunssa?". Kun vastasin että ei niin asiakas lisäsi (jotenkin velmu ilme kasvoillaan) että "Mä olen just paranemassa". Eli melkeen ois voinu lisätä vielä että "..ja päätin nyt lähteä tänne teitäkin tartuttamaan". :P

Oh well, aihe taitaa joka tapauksessa tulla kaikilla vähän korvista ulos. Itse en aio mitään rokotusta ottaa koska a) ei ole kiinnostusta jonottaa piikitettäväksi b) piikit ei muutenkaan kiinnosta c) suorastaan haluan nähdä voiko mokoma tarttua meikäläiseen, joka ei edes muista koska on ollut viimeks jotenkin oikeesti kipeenä. Enkä koputa mitään lastulevyä.. x)

Eilen oli ketutuspäivä mutta onneksi ohjelmassa oli hieman "terapiashoppailua" Myllyssä kaverin kanssa. Mukaan tarttui seuraava läjä tavaraa:


Myllyostoksia
Turkoosi-harmaa seepra(tms.)kuosinen toppi Vero Modan aletangolta 5 € ja Sokokselta kynsilakkatäydennystä sekä pari pehmoista hiuslenksua. Nuo Lumenen lakkojen sävyt ("Taikayö" ja "Pimeän taa", huuh) olivat poistohintaisia ja nuo toiset muuten vaan jotain ihme halpiksia. x) Myös Maybellinen Colossal-ripsari oli tarjouksessa joten päätin napata sellaisen kokeiluun.

Uudet kynsilakat
Ja vielä lähempi kuva kynsilakkojen sävyistä.. Mustassa lakassa on hieman jotain sinertävää hohdetta. Ja violetissa on reilusti glitteriä..

Now I'm out the door...

Ei kommentteja: