maanantai 30. marraskuuta 2009

.. if you pass the test, you can beat the rest ..

Vielä kerkii postaamaan marraskuun puolella..! ;)

Lauantaina töissä koin hämmennyksen hetken kun 6-vuotias (ihan täysin suomalainen) poika tuli kassatiskille tiedustelemaan että "voiko täällä tingata?". Kaiken huippu oli kuitenkin kun se lelurobottiaan maksaessaan totesi vielä reteesti että "Olisin vaihtanu tästä hintalapun mut ei löytyny sopivaa". Olin vähän että whattahhhf..?! Loistavaa moraalikasvatusta etten sanois..

Lauantai-iltana sitten onnistuin päästämään suustani Sammakon. Tulin puolivahingossa kommentoineeksi kaverini kaverin painoa yrittäessäni estää häntä kiipeämästä kiikkerälle pöydälle tanssimaan.. Hwupsii.. En nyt oikein tiedä pitäiskö vaan antaa olla ja toivoa että kyseinen henkilö ei muista illasta mitään.. x)


Breezer-kori
Ja lauantainahan juhlistettiin kaverin 25-vuotissynttäreitä. Tuossa kuva väsäämästäni lahjasta; pinkki muovinen "minikaljakori" johon meni just sopivasti Breezerit ja reunoille printtasin tarrapaperille "etiketit" tietokoneen kätköistä löytyneestä sopivasta kuvamateriaalista. :)

Brändätyt-kirja
Tänään tein taas hyviä kirppislöytöjä. Joku hullu myi hienot mustat remmireivihousut hintaan 2,50 €. Ja samasta loosista lähti mukaan Brändätyt-kirja hintaan 1,50 €. :)

Muovisormukset
Pari hauskaa muovisormustakin löytyi (yht. 50 snt), enkä malttanut olla kuvaamatta niitä "teemaan sopivalla" alustalla.. x)

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Suloinen idea toi "minikaljakori" Voi olla, ETTÄ matkin sua ...
Ja muovisormukset, nam.Kaikki raidallinen jostain ihmeen syystä viehättää mua suuresti.Alustakin taas jus sopiva ... tää pikkutarkka tykkää ....=)

Desthea kirjoitti...

ellu: heh, mulla on jemmassa vielä toinenkin tommonen kori.. ;) ne on kirppisbongauksia ja alkuperäinen idea niissä ilmeisesti on että ovat niinku "vitsikkäästi" tuttipullokoreja kaljakorilookilla (eli siellä on ne lokerot, ritiläpohja jne.). Meikällä vaan heti välähti että tohonhan menis varmaan sopivasti pikkupullot, redbull-tölkit tms. x)