keskiviikko 2. joulukuuta 2009

.. just tell me the song and I'll sing it ..

Pari asukuvaa lähipäiviltä. Tosta yllättäen napatusta baarikuvasta ois voinut ehkä naaman sensuroida pois, heh, mutta kai sitä yöllä kahden jälkeen tanssilattialla saa näyttääkin vähän pölähtäneeltä.. x) Toisessa kuvassa taustana kaverin hieno lila seinä.

Pari asua lähipäiviltä
Baarikuvassa yllä tuo juuri Vero Modasta ostamani turkoosi aletoppi, muutoin kuvissa yllä lähinnä second handia, jotain random-koruja jne. Tarkemmin Tyylitaivaassa.

Emalimukit
Ja vähän kipposiakin.. vanhat emalimukit on hauskoja. :) Pienempi punainen on puolalaista alkuperää ja isompi vaaleansininen on kotimaista Fineliä, jee! Kumpikin löytöjä Pelastusarmeijan kirppikseltä. Ja noita pikku possukynttilöitä eri väreissä on kans nyt tullut sieltä jostain syystä hamstrattua.. x)

Loppuun vielä vähän avautumista.. x) On aina yhtä kannustavaa kun jonkin biletuulella olevan porukan painostamana ("laula jotain, laula nyt, laula, laula!") vetäsee jonkin pikaisen pätkän (päästäkseen pälkähästä) ja saa sitten kuulla joltain arvon muusikolta että "muuten hyvä mutta voisit vähän treenata tota klakkia". Kyllä siinä tekis mieli todeta että
"Kuules herra laulutuomari, en tiennyt että halusitte ammattitason näytteen ja muutenkin kello on tiätsä viis aamulla, join just aika pirun vahvan terästetyn glögin enkä meinannu ees muistaa biisin sanoja. Mulla on kyllä oikeesti enemmän rytmitajua ku sun koko suvulla yhteensä joten tunge nyt hanuriin ne klakkisi ja keskity olennaiseen ja ota olut."
Mutta, kuten aina, tyydyn hymyilemään ja toteamaan vaatimattomasti jotain tyyliin "jaa, heh, en mä kyllä nyt erityisesti yrittänytkään pysyä missään oikeaoppisessa rytmissä.." ;) Voihan klakki mä sanon..

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Tuohan olisikin kypsä ja aikuismainen reaktio arvosteluun ;)

Desthea kirjoitti...

Anni: ja mä kun kuvittelin olevani niin hauska ja sarkastinen.. ;)

ellu kirjoitti...

Noi mukit on nam, ja kaikki emaliastiat on nam.Mä oon kans Niitä ostanut kirppiksiltä Aina kun on eteen osunut, ja tosi makeita ne leimat pohjissa, jotain vanhaa tsekkiläistä ja neuvostoliittolaista on myös käsiin sattunut.Toi su Finenelin mukihan sopis sun biletyskuvan tyyliin, heh ! Ihanasti kun oot taas korut sävysävyyn asun kans laittanut.Tykkään!

Desthea kirjoitti...

ellu: kiitos taas kommentista! :)