tiistai 8. joulukuuta 2009

.. so leave a message and I'll call you back ..

Olen noteerannut kaupungilla että varsinkin monet vanhemmat ihmiset ovat ottaneet syksyn (vai talviko nyt jo on..?) hittiväri lilan oikein tosissaan (jotkut ehkä liiankin). Monella saattaa olla takin lisäksi kaikki asusteetkin liloja ja olipa yhdellä tätsykällä tukkakin samaa lilan sävyä kuin hanskat ja huivi..

lilat sormikkaat
Itse osallistun lähinnä sen verran että ostin lilat pörrösormikkaat kirppikseltä. Samassa kuvassa tuollanen pinkkiin taittavan violetti lämpöinen vetskajakku jonka haalin vähän aikaa sitten mukaan UFFilta.

turkoosia ja pinkkiä
Yksi uusi huivikin tarttui mukaan Pelastusarmeijalta; heleän turkoosi harvakudoksinen yksilö jossa hieman kimalletta. Kuvassa "rekvisiittana" myös yksi pinkki niittivyölöytö sekä jänskää ryppypintaista pinkkiä "kiiltonahkaa" jota hamstrasin vastikään palan Eurokankaan laarista.

Love is not ctrl
Nykyään yhä useammin tuntuu että valmisvaatteisiinkin on pakko päästä tekemään omia lisätuunauksia.. Viimeisimpänä näpertelin mustalla kangasvärillä tuollaisen tekstin tuohon Tarjoustalon aletangosta löytyneeseen "batiikkitoppiini".

Olen muuten kokenut eräänlaisen "ilkeän anonyymiyden" huipentuman. Käsittääkseni jotkut hyvin suositut bloggaajat ovat joskus saaneet "yhteydenottoja" myös puhelimitse, missä jo sinänsä mennään hyvin pitkälle, mutta entäs kun joku keksiikin laittaa inhottavan viestin jonkun vanhemmille?!? Se vasta on sairasta! Tässä tapauksessa nyt on varmasti (tai valitettavasti) joku tuttu ihminen kyseessä mutta niin veikkaisin kyllä osassa tapauksissa olevan niiden ilkeiden blogikommenttienkin kohdalla.. Ei kyl voi käsittää mitä joidenkin ihmisten päässä liikkuu jos saa jotain kiksejä siitä että saa ilkeillä ja mustamaalata toisia. Ärh.

Ainiin.. lähiaikoina on ollut aika monta sellaista tapausta että joku on tilannut nettikaupasta mutta kuitenkin jättänyt maksamatta. Tästä tietenkin herää pieni epäilys että toimivatkohan kaikki systeemit nyt aivan moitteettomasti.. Ilmotelkaahan ihmeessä mulle mikäli vaan huomaatte nettikaupan tai tilausprosessin toiminnassa jotain häikkää! Lisäksi haluaisin esittää toiveen, että mikäli tilaaja huomaa ettei hänellä olekaan varaa maksaa tilaustaan (kyllähän noin voi joskus käydä, ei siinä mitään, ei tarvii nolostella) niin olisi mukavaa jos siitä voisi henkilökohtaisesti ilmottaa mulle niin asiasta olisi mulle vähemmän (pään)vaivaa eikä tarvitsisi suotta pitää sen pidempään poissa myynnistä tuotteita joita joku muukin voisi haluta ostaa. Kiiitoos! =)

Ei kommentteja: