perjantai 11. joulukuuta 2009

.. we need more love in the headphones man, turn me up ..

En tiedä mistä mulla riittää tätä pinkkiä asiaa.. mutta taas sitä olis.. x)

Menu-tuikut
Kuvassa Menu-tuikkuhommelit joiden sisälle voi halutessaan laittaa jotain sälää. Olen saanu kaks tuollasta joskus jostain lahjaksi ja nyt löysin kolmannen kirppikseltä. Tungin nyt yhteen pinkkiä "soraa" (from Tarjoustalo) ja yhteen nuo pinkit kynttiläpossut.. kolmanteen voisi laittaa vaikka jotain pinkkiä kangasta.. maybe.. ;)

pinkit tilkut
Pinkillä on tullut taas värjäiltyäkin. Heitin värjäysliemeen kokeeksi mukaan nipun valkoisia housukangastilkkuja joita olin ottanut kangaskaupasta näytteeksi jotain projektia varten. Aika hyvin värjäytyivät kaikki, ainoastaan yksi selkeästi haaleammin. Eikä tunnu olevan mitään erityisen loogista vaikutusta ainakaan sillä että onko kankaassa strechiä vai ei..

pinkit alusvaatteet
Värjäilin kokeeksi myös muutamia valkoisia (puuvillaisia) alusvaatteita. Nyt on sitte sukat ja pikkuhousut sävy sävyyn, heh.. ;) "uhrasin" nuo sukat kokeiluun, koska niissä oli jokin kenkien sisäpinnasta tarttunut tahra joka ei lähtenyt pesussa, ja sainpa sitte samalla sitäkin vähän näkymättömiin.. ;)

Värjätty farkkuliivi
Testasin myös, voiko jo "kertaalleen käytetyssä" hieman jo jäähtyneessä väriliemessä vielä värjätä. Tungin liemeen UFFin tasarahapäiviltä löytyneen tuunausta kaipaavan farkkuliivin ja sain kun sainkin siihen tarttumaan pinkin vivahteen, jolloin se on nyt sinisen pohjavärin ansiosta hauskan lilahtava. Kaikki nämäkin värjäykset ovat muuten käyneet myös pesukoneessa, eli väri todella pysyy. :)

Ompelunurkan roskis
Ompelunurkkaukseni roskiskin näyttää tuolta.. että jotain pinkkiä on ommeltu.. ;) kuvaa vaan ei tekeleestä (hame kaverille) vielä ehtinyt nappasta kun tuotos lähti niin kovalla kiireellä risteilemään Turku-Tukholma-välille.. x)

Loppuun vielä vähän hohtominigolftunnelmia viime viikonlopulta:


Hohtominigolfia
Kivaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onpa hauskoja nuo korkeat tuikkujutut!
Mulle tuli heti neurootikkona kauhea hätä että se kangas syttyy palamaan tuolla purkissa, mutta ehkä ei kummiskaan.... :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh, juu en kyl usko että se tuikun liekki kovin helposti pääsis tekemisiin ton lasitörpön sisällön kanssa.. ;) Enkä kyllä pahemmin noissa mitään poltakaan, ovat enimmäkseen vaan koristeena.. x)

Muuttelin vähän kommentoinnin asetuksia, jos vaikka olis jotain vaikutusta siihen julkaisuongelmaan..