sunnuntai 14. helmikuuta 2010

.. I need to make mistakes just to learn who I am ..

Voisin nyt kertoa vähän lisää työn alla olevasta näytösprojektistani.

Elikkäs olen järkkäilemässä 10 nuoren suunnittelijan muotinäytöstä, jonka on tarkoitus olla Turun Klubilla 20. huhtikuuta. Monenlaista käytännön järjestelyä tässä viel meneillään ja tällä hetkellä pohdituttaa mm. näytösten kellonajat. Ajattelin hyödyntää tällasta "oljenkortta" että kysäisen vähän "yleisönkin" mielipidettä. Eli arvon lukijat - jos siellä nyt joku on, heh - mitäs ootte mieltä? Kyseessä on arki-ilta (tiistai) ja tarkotus vetää näytös kahteen kertaan, joista jälkimmäinen K-18 eli baaritiski auki. Alkuperäinen idea oli klo 18 & 20, mutta jotenkin houkuttais siirtää myöhemmäksi eli klo 19 & 21. Yks vaihtoehto vois olla välimuoto klo 18:30 & 20:30 mutta tuollaset kellonajat on sekavammat ja ihmisten vaikeampi muistaa. Klo 21 on toki arkena hieman myöhäinen aika mutta oishan siinä se klo 19 vaihtoehtokin niille jotka ei jaksa sen myöhemmin kukkua kaupungilla.. Ja myöhempi aika sitten niille kukkujille jotka haluaa vaikka juoda yhdet siinä samalla..?

What do you think?

Ja oikein mukavaa ystävänpäivää kaikille kamuille ja muille ystävällismielisille ihmisille. :)


Ressu
Kuva kirjasta Ressu ja hänen kaksitasonsa, jostain 70-luvulta.. ;)

Leimat
BTW, onpa mukava saada baarista käteen leima "SEX" kun on seuraavana aamuna menossa sukujuhliin.. x) onneks on jo aika hyvin kulunut pois...

4 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Näytösajat riippuu vähän siitä, millaisia juttuja esitellään ja minkäläistä yleisöä toivotaan paikalle. Itse harkitsisin esim. klo 18 aiempi ja toinen selvästi myöhemmin eli klo 20.30-21. Aiempaan pääsee nuoremmat ja vastaavasti iäkkäämmät, jotka haluaa "illaksi kotiin", myöhempään ne jotka ehkä haluaa ottaa yhdet tai useammat juomat ennen/jälkeen.

Marianna kirjoitti...

Mä sanoisin kans että jälkimmäinen vasta ysin pintaan.

Oon jo ehtiny niin salolaistua etten muista mistä baarista tuommoisen leiman saa?? :D

Desthea kirjoitti...

Olen melko kallistunut tuon 19 & 21 -vaihtoehdon kannalle, samoin suurin osa muista suunnittelijoista, joten ehkäpä sillä mennään.. :)

Feline: no toi leima tuli itse asias Klubilta kun meni Live-puolelle Chooneihin, tais olla vähän semmonen "erikoistilanneleimasin".. ;)

Romulus kirjoitti...

Nuo 19 ja 21 ajat ovat hyvät. Mut näin ei-keskusta-asukkina tiedän että työmatkalla on kiva piipahtaa samalla jossain ettei tarvi sitten enää vaihtaa verkkareita farkkuihin ja lähteä keskustaan - varsinkaan arki-iltana ;).