tiistai 26. lokakuuta 2010

.. I get tired and upset, and I'm trying to care a little less ..

Kattelin sunnuntaina telkkarista Elle Style Awardsin uusintaa, ja vaahdottuani aiheesta aikani poikaystävälle - saaden vain EVVK-katseita - tuumin että TÄMÄ lienee kuitenkin se paras paikka purkautua asiasta.. xD

Onhan se kiva että suomalaiset yrittävät järkätä hienoa muotiteemaista gaalaa suuren maailman tyyliin.. mutta kun ei ne osaa käyttäytyä sen mukaisesti! Jotenkin hassua miten sekä palkintojen julkistajat että niiden vastaanottajat vaikuttivat pääosin aivan käsittämättömän hermostuneilta sähläreiltä..! o_O Myötähäpeää sai tuntea useaan otteeseen lähetyksen aikana..
Sinänsä tietysti aina jotenkin lohduttavaa huomata, että jopa julkimot saattavat mokailla, ja hermoilla ja jäätyillä haastattelutilanteissa.. mutta silti! Jotenkin ontuva toteutus kaiken kaikkiaan.

Mieleen jäi mm. Jukka Rintala.. siis voiko olla mitään ällöttävämpää..?? =P Ei iske ainakaan meikäläiseen kyseinen flegmaattinen olemus.. ja voisko ehkä ne puheet suunnitella etukäteen silleen että ei jää sanoja pois lauseista, huoh..

Pisteitä ei heru multa myöskään Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -esityksestä, wonder why... xD vaikka neitonen kyllä muutoin ihan kelvollinen ilmestys olikin.. ;-)

Tv-taltioinnin voit muuten katsoa täältä: http://www.elle.fi/

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ehkä se oli suunnitellut puhettaan niin kovasti että hermostuksissaan sitten takelteli osan sanoista hukkaan..? Voisin kuvitella noin käyvän ainakin mulle... :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: no joo, mut on se kyl muutenki jotenki vähä outo ukko.. x)