maanantai 28. helmikuuta 2011

.. the place where I wanna be is the place I can call mine ..

harmoninen sisustus
Olen alkanut tulla vahvasti siihen tulokseen, että täydellinen harmonisen kaunis sisustus on jonkin sortin illuusio. Olen aina hymähdellyt sisustuslehtien kliinisille kuville ja ihmetellyt että "kuka tuolla muka oikeesti asuu, ei edes yhtään kaukosäädintä, lehteä tai juomalasia missään lojumassa". Huvittavia ovat myös täydellisessä kontrollissa olevat lastenhuoneet. Kuvittelen aina mielessäni miten niitä on puunattu ja urakalla jemmailtu levällään olleita leluja niihin ihanan käteviin Ikean säilytysratkaisuihin ennen kuvauksia.

Asia on alkanut konkretisoitua etenkin nyt, kun tätä ympärilläni "avautuvaa" kaksiota asuttaa sekä muusikko (isäntä) että ompelija (minä). Ja tarkennettakoon vielä sen verran että sekä tämä musiikkiharrastus että ompeluhässäkkä ovat kotosalla hyvin vahvasti läsnä ja vaikuttavat lähes kokonaisuudessaan olohuoneessa, makkari on pyhitetty lähinnä nukkumiselle. Kun vielä lisäksi kumpikin osapuoli omistaa erinäistä kaikenkirjavaa muistosälää ja keräilyesinettä, niin the ultimate sillisalaatin ainekset alkavat olla kasassa. Koitapa siinä pitää yllä jotain harmonista värimaailmaa.

Joka nurkassa nököttää järkälemäisiä vahvistimia. Piano haukkaa mukavasti oman seinustansa (ja on ihana pölynkerääjä, ARGH). Joka puolella lojuu plektroja, piuhoja, nuottiliuskoja... Ja sitten vielä ne tsiljoona kitaraa (isännältä jos kysyttäis ni väittäis varmasti ompelukoneita olevan yhtä monta, hih hih, ja saattaahan siinä olla jotain perääkin.. x)). Mikäli mieli tekee telkun eteen sohvalle, joutuu tieltään yleensä raivaamaan ensin parit kitarat koska jostain syystä nekin viihtyvät paremmin sohvalla makaamassa kuin telineissään...

Ja tosiaan soppaan mukaan vielä ne meikäläisen ompelukamat, "muutama" kangaslaatikko, muutama tietokone jne.. niin tuota... what can I say? :-D Mutta uskokaa tai älkää, tänne jopa mahtuu vielä suht hyvin joukkoonkin. Se siinä tosiaan vaan on miinuspuolena että sille sisustuksen harmonialle saa kyllä sanoa heipat. Ah ollapa isompi asunto jossa erilliset työ- ja harrastehuoneet.. right, sitä odotellessa... x)

työpisteestä
Kuvamateriaalia en tarjoa muuta kuin työpisteestäni pikku otoksen. Tuossa vähän näkyy miten olen pyrkinyt ottamaan noita kirppiksiltä hamsteroimiani erinäisiä retrokippoja hyötykäyttöön kaikenlaisten nippeleiden säilyttämiseen. Pääteltävissä saattaa myös olla että olen aika mieltynyt oranssiin väriin. ;-) Ja oransseja retroastioita kun tulee aika helposti vastaan..

espressokeitin
Laitetaan nyt vielä kuva myös isännän uusimmasta lelusta. Joku semmonen espressokeitinhommeli tää nyt sit on, herra odotteli ku kuuta nousevaa että saa "perittyä" tän kahvihifistelijä-veljeltään (ku se kai hankki jonkun uuden vielä hienomman vehkeen..). Meikäläinenkin on juonut jo parit kupilliset cappuccinoa vaikka en normaalisti juo ikinä kahvia. Normaalivahvuisena järkyttävän makusta mutta vähän laimeampana uppoaa mullekin. Mutta kahvin juonnista tulee kyllä oikeesti hiukan härö olo! x)

Eka kuva from sisustusblogi.fi.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Oi, niin tuttua! Nyt maksamme itsemme kipeäksi uudesta vuokrakodista, jossa on TILAA - juuri niille musiikki- ja käsityövimpaimille... :D :D

Desthea kirjoitti...

Kaisa: oih, no kyllä kelpaa sitte! :-D Kelpais mullekin, lisätila siis, mutta ehkä sit jonain päivänä... ;-)