keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

.. play it over in my head, who said what, when and why ..

Näitä kaikenkirjavia palkintoläpysköjä ja meemejä ei olekaan kauheasti liikkunut blogimaailmassa lähiaikoina. Nyt sain Heidiltä tuollaisen (kiitos!):

The Gorgeous Blogger
Kysymyksiäkin tähän settiin kuuluu mukaan. 8-)

1) Milloin aloitit blogisi?
Tämän nykyisen marraskuussa 2008 ja alkuperäisen Desthea.comin parisen vuotta sitä ennen.

randomia
2) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Yksinkertaistettuna voisi kai sanoa, että kirjoitan mistä vaan milloinkin tekee mieli kirjottaa. Elämästäni, ajatuksistani, omista väkerryksistäni, retrointoilustani... Vaatteet ja muoti - ja ylipäänsä muotoilu, estetiikka jne. - ovat iso osa mun elämää ja ajatusmaailmaa joten tavalla tai toisella kyseiset aihealueet yleensä pyörivät mukana. Ja koska tykkään kuvata vähän kaikenlaista mitä eteen osuu, on blogi loistava kanava tällaisten random otoksien esittelyyn. Blogihan toimii myös itselle eräänlaisena "elämän leikekirjana" jota on mielenkiintosta selailla taaksepäin. Tokihan tällainen luovan alan hommia tekevälle myös eräänlaisena "markkinointikanavana" toimii, mutta koitan olla korostamatta sitä liiaksi.

randomia
3) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No blogeja nyt on nykyisin niin pilvin pimein ja jokainen blogi on varmasti tietyllä tavalla omanlainen ja kirjoittajansa näköinen, mielestäni ei ole edes tarpeen vertailla niitä keskenään. Enpä keksi kyllä omastani mitään niin ihmeellisen "erityistä", paitsi ehkä sen, että kyseessä on tyyliblogi lyhytkasvuisen näkökulmasta.

randomia
4) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Eksyin joskus aikoinaan lukemaan jotain ruotsalaista muotiblogia ja siitä kehittyi ajatus, että haluan itsekin kirjoittaa jotain sen tyyppistä. Ihan vaan siitä se lähti.

randomia
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin postailla useammin ja tehdä toisinaan arkisten löpinöiden vastapainoksi myös tutoriaaleja, muotikatsauksia tms. mutta harmi vaan kun tuo kello on niin usein kanssani eri mieltä.. Perusteellisempien teemajuttujen teko vie väkisinkin hieman enemmän aikaa, ja Desthea.comin jälkeen annoin itselleni luvan löysätä otetta.. En mä enää välttämättä lähtis täysin vapaaehtoisesti ajelemaan Helsinkiin vain tehdäkseni blogiraportin jostain TAIK:n näytöksestä.. ja nykyään mä nukun öisin.. ;-) mutta sellasta ihan "kotoa käsin toteutettavaa" teemajuttua ois kiva saada mukaan enemmän. No onpahan tavoitteita ainakin.. ;-) (hienompi ulkoasukaan ei ois pahitteeksi mutta oma kärsivällisyys ei oikein riitä perehtymään aiheeseen, tarvisin varmaan jotain "ammattiapua" siihen hommaan.. ;-))

randomia
En viitsi nyt jakaa "palkintoa" eteenpäin koska tämä on tainnut melko kattavasti pyöriä jo vähän siellä sun täällä. Kysymyksiinhän voi tietysti aina kuka tahansa halutessaan vastailla. :-)

Kuvitukseksi valitsin vanhoista kuvakansioista muutaman sekalaisen otoksen.

* * *
Suomen Muodin huipulle -kakkoskausi on startannut ja olen jopa onnistunut katsomaan tähänastiset kaksi jaksoa. Tai no okei eilisen melkein unohdin ja näin vaan puolet lopusta.. Mulla on yleensä taipumus unohtaa seurata sarjoja joita haluaisin seurata. No joka tapauksessa, tarkoitukseni oli vain mainita, että itse en tänä vuonna bongannut kilpailijoiden joukosta yhtään "tuttua" (viime vuonnahan mukana oli muotoilua kanssani samoihin aikoihin opiskellut Olga) mutta isäntä sitten eilen telkkarin ruutua ohimennen vilkaistuaan kysäisi hämmästyneenä "Onks TOI.. tuolla?!?" (yks lisäsana sensuroitu lauseesta, heh). Kävi ilmi että Jussi on joku sen lapsuus/kouluaikainen kaveri/tuttu. Turun pienet piirit ne on vaan aina yhtä pienet.

Ei kommentteja: