keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

.. can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ..

Ikkunasta näkyvät lumiröykkiöt tympii päivä päivältä enemmän, mutta onneks kesää voi fiilistellä sisätiloissa jo etukäteen. ;-)

kesäfiilistelyä
Sain taannoin yhdeltä putiikkini asiakkaalta materiaaliksi valkoiset puuvillaiset Vero Modan kesähousut. Housut olivat muutoin kuin uudet, mutta ilmeisesti säilytyksen aikana oli jokin päässyt nakertamaan reiät lahkeiden puoliväliin sivusauman tuntumaan. En tiennyt mitä housuilla tekisin, kunnes hoksasin sovittaa niitä itelleni ja totesin ne varsin sopiviksi. Ja kun mun on yleensä aika hankala löytää istuvia housuja niin eihän noita sitte parin hassun reiän takia viitsinyt hukkaan heittää. ;-) Paikkasin reiät ja paikkakohtien peitoksi kaivelin laatikosta pätkät punaista "reikäniittinauhaa". Kätsyä sinänsä että reiät oli kummallakin puolen täsmälleen samassa kohdassa.. x)

punavalkoista
Siinäpä siis ne, uudet hiirensyömät kesähousut. :D Ja juu, olen kyllä pessyt ne ennen sen suurempaa käsittelyä, don't worry... Asun muutkin osaset jälleen second handia.

Noi aurinkolasit ei oikeestaan sovi mulle yhtään, mutta pääsivät mukaan rekvisiitta- ja naamasensuurimielessä. xD

Jonkinmoisen aasinsillan kautta sisustusjuttuihin...

jenkkitähtiä
Jenkkihenkisiä tähtikuosijuttuja on näkynyt lähiaikoina paljon ainakin "markettitason" sisustustuotetarjonnassa. Kuvan matot Kodin1:n ja tyynyt Stockmannin nettisivuilta. Myös Citymarketista bongasin vastikään jotain samanhenkisiä tekstiilejä. Sekä jenkkihenkisyys että tähdet ovat yleisesti ottaen suuresti mieleeni, joten siksi kai olen tähän ilmiöön kiinnittänyt erityisesti huomiota. ;-) Perinteisten vahvojen jenkkivärien rinnalle on näihin tähtikuoseihin tullut tänä keväänä myös vaaleampia pastellisävyjä.

Kodin1:n sivuilla osui silmään samalla muutakin mielenkiintoista..

valokuvaprinttityynyjä
Jenkkiaihepiiriä edelleen. ;-) Hienoja valokuvaprinttityynyjä! Ovat tosin 100% polyesteriä ja vesipesu kielletty, joten eipä paljon houkuttele. =P En innostu yleensä mistään tekstiileistä mitä ei saa pestä vedellä, ne on mun mielestä epäkätevyyden huipentuma. Enkä kyllä muutenkaan ymmärrä koristetyynyjä joista ei saa päällistä irti. Ja siis kuka muka vie koristetyynyn jonnekin kemialliseen pesuun? Mitähän noille tapahtuu sit kun ne on likasia... löytyvät ehkä kirpparilta sitte.. ;-D

Kiln Craft
Tähtiteemaan voidaan sovittaa vielä kuva englantilaisista Kiln Craftin mukeista, jotka oon löytänyt eri kirppiksiltä. Aikas kivan retrot! :-)

Now playing: Aaliyah - I care 4 U (2003)

7 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Toi pilvimuki, iiiihana! <3

Desthea kirjoitti...

Jose: haa, mä jotenki osasin odottaa että sä kommentoit tota mukia..! :D

Johanna kirjoitti...

Nuo tähtikuosit on olleet jo ainakin pari vuotta jokseenkin pinnalla, tai sitten vain ulkomailla, mistä kaikki nukkistelijatkin ne löytää, sillä nukkiksissa nuo on ainakin jo vakiintunutta sisustuskauraa :D
No ei, on niitä ihan 1:1 elämässäkin musta ollut aika pitkään esillä..

Desthea kirjoitti...

Johanna: no juu varmasti on ollutkin. :-D Nukkiksissakin ne lienee sitte sellasissa vähän modernimmissa sisustuksissa, ei taida ihan mihinkään viktoriaaniseen tyyliin sopia.. ;-D

Johanna kirjoitti...

Juu ei ihan missään rokokoopalatseissa noita esiinny.. Mutta monet tykkää tehdä uudempaakin :D

imlacking kirjoitti...

Eilen tuli vielä lunta hirveästi lisää ja nyt on sitten kivasti lumen alla jäätä. Kaaduin eilen, takapuoli ei oo enää kipeä mutta oon vissiin niskaa/hartioita jännittänyt sen verran että sinne sattuu nyt.

Desthea kirjoitti...

I'm Lacking: joo liukasta on ollu taas, eikä kyllä tarvis tulla sitä lunta enää yhtään lisää.. onneks joka puolella lirisevan veden määrästä kuitenki on jotenki pääteltävissä että se on pikkuhiljaa sulamassa poiskin.. ;-)