maanantai 14. maaliskuuta 2011

.. I ain’t got no car and I've got one pair of jeans ..

Otsikosta poiketen auto kyllä löytyy, mutta on ollut pois käytöstä jonkin aikaa. Se alkoi reistaamaan viimeisten kovien pakkasien aikaan ja korjausprosessi on hieman pitkittynyt. Olen siis ollut pakotettu olemaan hieman ekologisempi ja hyödyntämään julkisia kulkuneuvoja sekä kimppakyytejä. Etenkin jälkimmäisessä vaan on se huono puoli, että kuskilla on useimmiten hieman erilaiset aikataulut/työajat, ja siitä aiheutuu sitten ylimääräistä hang around -meininkiä aina johonkin väliin. Talvella kun ei oikein ulkosallakaan tarkene/viihdy ja tuuraajalla kun ei ole avaimia työpaikalle, ni siinäpä sit pähkäilet mikä työpaikkaa lähinnä oleva huoltoasema tai vastaava ois auki jo seittemältä aamulla. Ja lopulta kello saattaa olla kahdeksan illalla ennen kuin on taas kotona. Miniläppäri on ollut noina päivinä oiva kaveri. Mutta en kyllä todellakaan alkais päivittäin tota hulluutta harrastaa, ei siinä jäis mitään muuta elämää laisinkaan. Olen joutunut kulkemaan joitain pikkuvälimatkoja myös taksilla, ja työkaveritkin on naureskelleet että kannattaako edes tulla töihin jos joutuu taksilla ajelemaan sinne päästäkseen. No, onpa sitä rahaa kyllä toisaalta roimasti säästynytkin kun ei ole tarvinnut sitä omaa bensasyöppöä tankata.

CD:itä
Olen hankkinut muutamia (halpoja) CD:itä Huutiksesta. Tuossa tänään postissa tulleet: Timbalandin Shock value, Britney Spearsin B in the mix - the remixes ja Septemberin Gold-kokoelma (äärimmäisen surkean kuvan tarjoaa kännykkäkamera, sorry). Timbaland jo kuunneltu ja hyvähän se oli, kuuntelussa nyt Britneyn remix-levy ja vaikuttaa todella hyvältä! Edit: myös Septemberin levy oli aivan i-ha-na. :-)

Olen muuten miettiny välillä, että olenko jollain lailla "liian vanha" kuuntelemaan tällaista musiikkia. xD Kun tuntuu että tässä iässä kuuluis fanittaa joko jotain kotimaista poppia/metallia, jotain ikivanhaa rokkia tai jotain hypertrendikästä indie-kamaa. Enkä todellakaan väitä, etteikö kaikista kyseisistä genreistä löytyis paljon sellaista mistä itsekin pidän, onhan musamakuni laajaakin laajempi, mutta lähimpänä sydäntä (ja vipattavaa jalkaa) ovat kuitenkin hip hop, R&B, disco/dance, konemusa ja ylipäätään kaikenmoinen (pääosin ulkomainen) poppis yms. Biletyskamutkin mulla on nykyisin n. viis vuotta itseäni nuorempia koska omanikäiset joko a) eivät käy enää baarissa tai b) jos käyvät niin menevät suomirock-puolelle tms. Mutta eipä kai sitä musiikkimaulleen mitään mahda. :-D

kuva:tune.fi
September muuten esiintyy Helsingissä The Circus -klubilla tämän kuun 30. päivä (lippuja täältä). Arvatkaa vaan tekiskö mieli tonne, mutta vähän hankala lähteä heittämään Hki-keikkaa keskellä viikkoa ja lisäks seuraava Turku Band Standin välierä on tuona samana iltana.

Tämän viikon lauantaina (19.3.) Turkkusessa pari häppeningiä muodista ja vaatteista kiinnostuneille:

Six Greens muotinäytös & myyntitapahtuma Vimmassa (Aurak. 16) klo 12-15 (näytös klo 12-13)..

.. ja illalla "Kukkia ja skumppaa" eli "kevätkauden avajaiset" The Greendress -liikkeessä (Kauppiask. 3) klo 18-21.

Linkitykset vievät FB-tapahtumaprofiileihin.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Älä sure, mullakin on Septemberiä Spotifyssa. :)

Desthea kirjoitti...

Kaisa: noni loistavaa.. ;-D