keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

.. planet earth is spinning with a thousand miles per hour and there's nothing we can do about it ..

"Japanin maanjäristyshässäkän jälkeen maapallo on ilmeisesti poissa paikoiltaan ja siltä kyllä oikeasti tuntuu", kirjoitti Heidi viimeisimmän postauksensa alussa, josta löytyi muutenkin ajatuksia joihin oli helppo samaistua. En ole saanut hetkeen blogin ääreenkään itseäni pakotettua ku ollut jotenkin niin (maa)pallo hukassa ja mukamas väsyttänyt kamalasti yms. Kevätmasennusta ilmassa?

Lähiaikoina on tullut pitkästä aikaa kuunneltua musiikkiakin aika paljon. Keräsin kuviin viime aikojen second hand cd-löytöjä.

kokoelmia
Kokoelmia; Scorpions, Wet Wet Wet, Egotrippi, Neljä Ruusua, Lenny Kravitz, Sugababes.
Toi Egotrippi mulla on ollut joskus ennenkin, liekö lähtenyt exän matkaan tai jotain.. Tai sitten oon myynyt sen kirpparilla. Ja nyt siis ostanut uuden. Nerokasta. xD Neljän Ruusun kokoelman saapumisesta hyllyyni oon erityisen mielissäni.

levyjä
Muuta sekalaista. Tai no tollasta R&B/hiphop-osastoa enimmäkseen, mutta hiukan muutakin. Vähän vanhempaa tavaraa, paitsi Rihannan uusin Loud, joka irtosi Huutiksesta kympillä, ei paha.

Tämän kauden Idolsiin voisin myös tässä vaiheessa ottaa sen verran kantaa, että ehdoton suosikkini voittajaksi on:

Stina Girs
Stina. Kertakaikkisen upea ilmestys. Laulusuoritukset olleet karsinnoissa hieman vaihtelevaa tasoa (esim. "Can't fight the moonlight" oli jotenkin hieman tasapaksu veto) mutta pääsääntösesti sekin puoli erittäin hyvin hanskassa. Jaa mutta pitäisköhän laulun olla just se pääasia..?! ;-D heh no joo mut en voi sille mitään että arvioin kokonaisuuksia. Jos jonkun olemus ei iske niin ei auta vaikka vetäis mitä aarioita.. ;-) en esim. ymmärrä miks porukka niin poras sen oma-aloitteisesti pois jättäytyneen Lassin perään, mun mielestä kyseinen viiksekäs lätsäpää oli jotenki hieman masentava ilmestys. x)

Tytöistä myös Hennariikka ja Lotta ovat kyllä aikas ihania neitosia ja hyviä voittajaehdokkaita. Finaaliporukan pojista sen sijaan en jotenkin niin välitä. Kolme isäntää ja yks hansoni. xD
(kuva: mtv3.fi)

No mutta siirrytään musiikkiaiheesta muotinäytösaiheeseen.

Six Greens
Tuota näytöstä oltiin viime lauantaina katsomassa kera Josen & Felinen. Sieltä siispä nyt muutama otos.

Six Greens
Nuttu-Liinan kierrätyskankaisia lasten vaatteita.

Six Greens
Sanna Rinteen luomuksia.

Six Greens
Six Greens
Melkei designin rennon värikästä kierrätysmuotia.

Six Greens
Evergreen Garderobin second hand -vaatteita.

Six Greens
c04 Luomuksen retrohenkiset kellomekot vauhdissa. Malleina Katrinity-tanssiryhmän Rosa ja Liina. Värit vaan nyt "palaneet" tuossa kuvassa, mekot oli oikeasti limenvihreän sävyisiä... ;-)

Kertokaas ihmiset muuten vaikka huviksenne jotain ajatuksianne kierrätysmuodista. Joko alkaa tulla korvista ulos tms.? ;-)

Now playing: September - Gold (2008)

5 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Mä olin viime sunnuntaina Idolssin kuvauksissa yleisönä. Sen perusteella sanoisin, että vahvimmilla ovat Stina, Ilpo ja Ali. Niiden äänet kuulosti parhaimmilta livenä. Ja Stina oli muutenkin valmiin oloinen paketti. Fatimalla on kivan käheä ääni, siitäkin tykkäsin. Lotasta en niinkään, esiintymistapa oli ärsyttävä ja esiintyminen pliisua. Martti ja Jerkka oli tosi samanlaisia, mitä nyt Martilla parempi ulosanti.

Johanna kirjoitti...

Stina on kyllä hyvä. Olen vaan ihmetellyt että miten ihmeessä sinne mahtuu sisälle kaikki elimet kun se on niiiiiiin laiha että hyvöä ettei katoa kun sivusta katsoo. Mutta silti hyvännäköinen, jotenkin hyvällä tavalla laiha.
Ilpo (hanson :D?) on suosikki miehistä. Jompi kumpi.

Tonne näytökseen ja siihen muuhun tapahtumaan olis ollu kiva mennä, ei vaan viitti kun ei oo rahaa ja kyytikin ois pitäny pummia isännältä eikä se ois kyytiny ku oli vaan tommonen häppeninki kyseessä :D

Ai niin, ja teidän isäntä on nyt sitten arvauskisan voittaja, selitys löytyy blogista :)

Desthea kirjoitti...

Heidi: paikanpäällä saakin muuten varmaan realistisemman kuvan asiasta! Stina on nimenomaan olemukseltaan jotenkin semmonen valmis poptähti. :-)
Finaaliporukka kyllä nyt joiltain osin hieman yllätti, tai ainakin Fatiman putoaminen. En ole häntä aiemmin niin erityisesti fanittanut mutta olis kyllä nyt ansainnut päästä finaalin Martin sijasta!
Lotta muuten vaikuttaa ulosantinsa perusteella hieman "blondilta".. x)

Johanna: heh.. x) en tiedä mikä mua ärsyttää siinä Kaikkosessa. Onhan se laulupuoli tosi jees.. ;-)
Et varsinaisesti menettäny niin kauheesti tossa näytöksessä, ei se mikään niin kovin ihmeellinen spektaakkeli ollut.. ;-) tosin sitä myyntipuolta ois ehkä ollut kiva koluta ajan kanssa, nyt en ehtinyt kun oli hieman kiirus muualle.

Duussi kirjoitti...

Moi, saanko lainata blogiini tota viimeistä kuvaa (mainitsisin tietty että se on täältä)? :) Kun ei olla vielä saatu niitä näytöksen "virallisia" kuvia, niin olis kiva laittaa tuo yhteen aihetta sivuavaan merkintään jonka ajattelin tässä lähipäivinä kirjoitella.

Desthea kirjoitti...

Duussi: joo tottakai saat lainata!