keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

.. your scarf it was apricot, you had one eye in the mirror ..

Kaupat ja katalogit ovat taas tuttuun keväiseen tapaan täyttyneet puuterin, aprikoosin ja korallin sävyisistä vaatteista. Samat värisävyt ja kukkakuosithan tosin pyörivät viime syksynkin mallistoissa, joten "edelläkävijä" on voinut hankkia tämän kevään garderobin valmiiksi jo silloin. Jättää vaan villahuivit ja hanskat pois. ;-)

Ellos
Olen jo varmaan yli kymmenen vuoden ajan leikannut lehdistä talteen vaatteiden kuvia ja liimaillut niitä vihkoon. Vaatteet eivät välttämättä ole sellaisia, joita itse käyttäisin, mutta sellaisia joissa on vaan jokin juttu josta pidän tai johon huomio erityisesti kiinnittyy. Kuitenkin, koska silmääni miellyttävät erityisesti kirkkaat värit, kontrastit ja näyttävät yksityiskohdat (ja vaatemakuni on muutenkin jumiutunut jonnekin 90-luvulle, heh), saatan nykyään helposti selata muotikuvaston läpi kokematta tarvetta leikata ainuttakaan kuvaa talteen. Joitain juttuja kuitenkin sitten napsin että tuleepa joka vuodelta edes jotain "dokumentoitua". ;-) Vanhempia vihkoja on kyllä aika mielenkiintoista selata; naureskella hassuja ilmiöitä ja etsiä yhteneväisyyksiä tämän päivän muotiin. x)

Monet varmaan keräilevät inspiraatiokuvia netistä koneelle (teen kyllä sitäkin) mutta harrastaako kukaan muu tuollaista lehtien leikkelyä..? ;-)

kiva mekko
Tuossa yksi vaatekappale joka aiheutti H&M:n katalogissa wau-efektin ja pakotti kaivamaan sakset esille. Tuo muoto, leikkaukset, näkyvä vetoketju.. kokonaisuus on vaan jotenkin aika täydellinen. Ja minähän en mekkoja käytä mutta upea tuo on silti. ;-)

pari mekkoa
Tuossa vielä pari denimmekkoa joissa on hieman jotain samaa henkeä. Eka kuva NetAnttila, toka H&M.

Muistakaahan muuten kaikki olla nyt varovaisia kun ulkona on taas melko jäistä ja liukasta. Tosi moni tuttuni on tänä talvena kaatunut ja loukannut itsensä. =/

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

minäkin leikkaan vaate kuvia lehdistä ja liimailen niitä leike-vihkoon ja mulla on niitä monta.ja teen asu kokonaisuuksia vihkoon.

Johanna kirjoitti...

Ite just selasin tänään tulleen anttilan kuvaston läpi ja aikalailla samaa huttua kuin ennenkin.. mutta muutama vaate/kenkä jäi kyllä mieleen... Työpaikkaa odotellessa... :D

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: mulla kans jo muutama vihko kertynyt.. ;-) kiva etten oo ainoa hullu.. x)

Johanna: mä sain sen Anttilan kuvaston vasta tänään ja ihan ohimennen hiukan vilkaisin alkupäästä, ei näkynyt mitään jännää joten en jaksanut selata toistaseks enempää.. ;-)