sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

.. pretty pretty please, don't you ever ever feel like you're less than fuckin' perfect ..

asu 190311
Viikon takainen asu kavereiden luona kuvattuna. Asussa alla jo uudeksi lemppariksi muodostunut musta-harmaaraitainen pitsireunuksinen JC:n toppi, suht tuore löytö Peltsiltä.

Lilli ja hiiri
Kavereiden karvaisia perheenjäseniäkin tuli tuolloin taas kuvailtua. :o)

Tikru ja hiiri
Uusista leikkihiiristä riitti hupia yhdelle jos toisellekin. Ekassa kuvassa Lilli ja tokassa Tikru.

pennut
pennut
Myös tällaiset maailman söpöimmät vajaa 6-viikkoiset pallerot löytyy laumasta. Iltahämärissä kuvattiin joten tarjolla nyt otokset sekä salamalla että ilman. x)

Pörrö ja pennut
Tuossa vielä emosta & pennuista yksi jälkeenpäin napattu otos. Ihania otuksia. :o)

renkaita
Epätoivoinen uusien mustien rengaskorviksien metsästykseni sai mukavan päätöksen kun sain sellaiset lahjotuksena Felineltä. :-) Myös pinkit vastaavat tuli samalla, loistavaa! :-D

lila toppi
Olen pitkään etsiskellyt myös lilaa toppia, eikä sitä tietenkään voinut mennä tavallisesta kaupasta hakemaan... x) viimein löytyi kirppikseltä yksi sopivan mallinen ja kokoinen yksilö, joka sekin tosin olisi voinut olla sävyltään vielä hitusen "punertavampi". Nyt sävy on hieman turhan lähellä sähkönsinistä ainakin tietyssä valossa. Ja kuvassahan se nyt varsinkaan ei ole lilaa nähnytkään... x) samassa henkarissa myöskin kirppikseltä löytynyt turkoosi "kietaisumallinen" toppi, joka multa löytyi ennestään jo harmaana ja valkoisena, kaikki kirppikseltä. ;-)

joustovyö
Vielä yksi ostos. Kiva nyörityksellä varustettu joustovyö Huutiksesta. Lainasin nyt myyjän kuvaa, tuskinpa hän siitä pahastuu. ;-)

City-lehti
Ja sitten vielä linkkivinkki, City-lehdessä juttu lyhytkasvuisista, käykäähän kaikki vähänkään kiinnostuneet lukemassa. Tästä KLIK nettiartikkeliin, ja varmaan noita paperisiakin lehtiä vielä jaosta löytyy. Jutun kuvissa lyhärikaverini Suski. :-)

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

AAWWSS mitä kisuliineja! Voi kun meille pystys ottamaan kisuja niin voisin ottaa vaikka molemmat pennut!

Makea tuo turkoosi kietaisutoppi, me wants too.

Johanna kirjoitti...

Ja tuo ylempi olin siis minä :D

Naily kirjoitti...

Suloisia kisuja! Tuo asusi on todella kiva ja katse osui etenkin vyöhön. :)

Kaisa kirjoitti...

Jess, paljon positiivista! Ihana asu, sööttejä kisuja, ja tosi hyvä tuo Cityn juttu.

Desthea kirjoitti...

Johanna: eikös vaan ookin suloisia karvapalloja! :o)

Tincali: thänx! :-) Vyö on ihan lemppareitani, huomaan kahmivani aina sen siitä pinon päältä käyttöön vaikka lootassa ois tsiljoona muutakin vyötä.. xD

Kaisa: :-D

Nimetön kirjoitti...

Pinkin kappaleen sanat sopii hyvin tohon sun omakuvaan : )
Hyvä juttu city lehdessä, kiitos linkistä! Minä olen tainnut elää vähän mainitunkaltaisen "kääpiön" elämän - en älyllisesti - mutta muuta inhimillisyyttä/ihmisyyttä ajatellen. Olen 40-vuotias enkä ole koskaan ollut missään tekemisissä muiden lyhytkasvuisten kanssa (tai no, vuoden verran olen nyt lueskellut sinua ja lyhytkasvuisten lehteä). Muilta lyhytkasvuisilta kai olisi oppinut tuon "ihmisyyden". Pelkästään terveiden parissa taitaa muuttua itseään paikasta toiseen siirteleväksi aivoksi, siis pelkäksi aivoksi. No, kiva kuitenkin lueskella, että te kaltaiseni (olen 133cm diastrofikko) olette lyhyitä, mutta ihan kertakaikkisen tavallisia ihmisiä (sanan erittäin positiiviessa merkityksessä)
Kiitos kun pidät tätä blogia : )
-alli

Desthea kirjoitti...

Alli: voi miten kertakaikkisen ihana kommentti sulta, kiitoksia!! :o)
Suomessa on taatusti paljonkin lyhytkasvuisia jotka ei oo olleet muiden lyhäreiden kanssa tekemisissä, onhan yhdistykseen kuulumattomiakin melkoisen suuri määrä. Ja just Hyvinkään tapahtumassa juteltiin siitä, miten muutenkin lähes kaikilla on jossain kohtaa ollut se "vaihe", jolloin ei vaan oo ollut tai välttämättä edes halunnut olla muiden lyhytkasvuisten kanssa tekemisissä. ;-)
Nykyisin meillä on kyllä siellä ihan loisto poppoo kasassa, enpä muista että ois aikoihin ollu niin hauskaa viikonloppua ku vastikään Hyvinkäällä! :-D

Nimetön kirjoitti...

Voi että, jätin taas tulematta! Olen miettinyt että käytköhän sinä - siis noissa kokoontumisissa - mutten ole uskaltanut kysyä, peläten tunkeilevani yksityisyyden puolelle. Ehkäpä seuraavalla kerralla uskaltaudun joukkoon : )
- alli

Desthea kirjoitti...

Alli: no tottakai saa kysyä! :D Uskaltaudu ihmeessä joskus mukaan! Yritämme nyt parhaillaan järkkäillä ensi syksyn tapahtumaa Turun seudulle.. ;-)