maanantai 7. maaliskuuta 2011

.. the shakes, the breaks, the rock, the block, the tick, the tock that spin the clock ..

Viime viikolla...

Tampereella
Vietin pari päivää ystäväni Heidin luona Tampereella. Keskiviikkona oli todella kaunis ilma.

Treen ostoksia
Torstaina kävimme koluamassa Koskikeskusta ja ostin muutaman pikkujutun. Hopeanvärisistä liskokuvioisista rannekkeista toinen on Glitteristä ja toinen JC:stä. Glitteristä löysin myös nuo "kämmekkäät" tai mikskä noita nyt sanois..? ;-D Aika rokit, ja toisaalta myös olo on heti astetta "streetimpi" kun nuo kiskoo käpäliin. Taas kyllä vähän sarjassamme asusteita joita voi käyttää vaan yöelämässä tms. Joten pitäis varmaan sit käydäkin siellä yöelämässä joskus.. tai siis vähän useammin.. ;-)

tumma toppi
Sain kaverilta paidan, joka oli alunperin rimpsuhelmainen ja -hihainen pitkä tunika (en taaskaan näemmä malttanut ottaa ennen-kuvaa), mutta muotoutui käsittelyssäni melko perusmalliseksi topiksi. Aikas kiva. Ajattelin kyllä sitten käytössä pitää lisäksi jotain alustoppia, on sen verran avonainen tuo pääntie.. ;-) Pärstä straight out of bed -osastoa x)

The Softhels
The Softhels meni taas heittämällä jatkoon Turku Band Standin esikarsinnoissa. :-)

Ja liittyen aiempaan sisustuspostaukseeni, uskaltaudun julkaisemaan olohuoneestamme pari hyvin tarkkaan rajattua kuvaa.. heh.. xD

olohuone 1
Siinä niitä on, kitaraa poikineen... Huomatkaa alavasemmalla myös vanha Nintendo. :D

olohuone 2
Ja siinä myös niitä vahvistimia... Halusin tehdä verhoihin mätsäävän koristetyynyn. Verhot olivat sopivasti ylipitkät joten sain leikattua kappaleen kangasta niiden alareunasta pois. Täydennykseksi jotain valkoista jämäkangasta. Reunustin suikaleet keltaisella vinonauhalla (kuosissa on samaa sävyä) ja ompelin palat valkoisen kankaan päälle. Kivikkokankainen tyynynpäällinenkin on eksynyt kaveriksi vaikkei se tuohon kyllä oikein sovi.. Viininpunaiselle sohvanrähjälle olis kiva saada vaikka joku irtopäällinen, jos vaan ois energiaa semmosen projektin toteutukseen ja pääsis isännän kanssa yhteisymmärrykseen värivalinnasta.. xD

Now playing: Mariah Carey - Glitter (2001)

3 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Vähäks coolit noi käsihässäkät! :D

Unknown kirjoitti...

Katselin tuota sun nettiputiikkia. Todella kivoja korviksia, mm. bright ligh, black diamond ja sellaiset valkoiset sulkakorvikset. Oletko itse suunnitellut nuo?

Desthea kirjoitti...

Feline: eiks yeah..? :D

Minna: oi kiva että tykkäsit! :-) Ovat kyllä juu ihan meikäläisen omaa tuotantoa, pääosin erilaisista kierrätysosasista kasattuja.