lauantai 16. huhtikuuta 2011

.. I'm working all week long, I dream the days away ..

Kokeilinpa ensimmäistä kertaa bloggaushistoriani aikana tehdä tällaista jonkinmoista "päivä Tiian kanssa" -postausta. Tosin valitsin tarkoitukseen kyllä nyt melko tylsän kotonanysväyspäivän (suunnilleen viikon ainoa sellainen, muina päivinä onkin tarvinnut mennä aika päättömän kanan lailla..)..

Anyway, pääpiirteittäin tällainen oli tämän viikon tiistaipäiväni:

päiväni 1
Viikonlopulta oli kai vieläkin univelkaa koska en päässyt ylös sängystä kovinkaan aikaisin ja olin vasta yhdeksän pintaan teekupin kanssa tietokoneella aloittelemassa päivän hommalistan purkua.

Täyttelin yhden matkakorvaushakemuksen, kävin nettipankissa, vastailin s-posteihin ja FB-viesteihin, pienensin/rajasin kuvia viikonlopulta muutamille niitä pyytäneille tyypeille lähetettäväksi jne. Sitten olikin aika ottaa selaimeen esille tämä:

päiväni 2
AMK-haku, ja sopivasti viimeinen hakupäivä käsillä. ;-) Hain opiskelemaan mm. mainonnan suunnittelua ja journalismia. Ja sitten jäinkin odottelemaan ennakkotehtävien ilmestymistä nettiin (joita muuten en ole vieläkään "uskaltanut" käydä katsomassa, heh)...

päiväni 3
Sitten olikin vuorossa blogin päivittelyä sekä kevätmallistojen selailua style.comista. Vilkuilin myös hieman muita blogeja ja aloittelin vähän lyhytkasvuisten lehteen tulevaa "kolumni"tekstiäni, jonka deadline oli lähestymässä.

valkoista kevättä
Tuossa muutama poiminto selailemastani kevätmuodista. Paljon valkoista ja erikoisia kerrosteluja. ;-)

Tulee muuten väkisinkin suht vähäkuvainen(/sisältöinen) postaus tällaisesta kotipäivästä, kun ei sitä viitsi kovinkaan montaa kuvaa/kohtaa laittaa tyyliin "ja tässä nysvään edelleen tietokoneella". :-D Myöskään ruokailuja en nyt pahemmin viitsi raportoida, mitäpä sitä joka voileipää kuvaamaan.. ;-)

päiväni 4
Kun mies tuli iltapäivän puolella töistä kotiin, se nakitti mut ompelemaan jotain omituista suojahuppua yhdelle sen bassovahvistimelle...

Loppuajan päivästä kulutin oikeastaan kevätmallistoni ideoimiseen ja suunnitteluun (+ jotain yleistä härväämistä, kotitöitä yms.).

piirrosta
Nyt kun olen tässä noita kevät- ja syysjuttuja suunnitellut, olen ilokseni huomannut että kykenen jo piirtämään sellaisia ihmishahmoja, joita ei tee mieli aivan välittömästi rutata roskakoriin. Ehkä mulla on siis vielä jotain toivoa... xD

mustaa ja keltaista
Tossa nähtävissä hieman kevätmallistoni väri/materiaali/fiilismaailmaa. Malliston nimi on "Black stripe yellow paint". Ja kyseessä siis se mallisto joka tulee Turku Design Festivalin Turku Design Talents -näytökseen kävelykadulle lauantaina 14.5. :o)

3 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Toukokuun näytöstä odotellessa! Kiva nähä mitä kaikkea keksit tohon "teemaan" liittyen, keltanen & musta on yks parhaista yhdistelmistä. :)

Mä kävin tsekkaamassa mainonnan suunnittelun ennakkotehtävät heti tiistaina, vaikuttivat ihan mukavilta. Tsemppiä sisäänpääsyyn!

Johanna kirjoitti...

Vau, musta nuo ihmishahmot on todella hyviä! Meinasin jo kommentoida että mistä oot ne vetäny..... :D
Hei, tees tosta tiikerikuosista joku isompikokoinen vaate niin mä voin sit ottaa sen :D

Desthea kirjoitti...

Jose: mä en oo vieläkään ehtiny perehtyy noihin tehtäviin mut onhan täs viel aikaa... ;-)

Johanna: joo siis noita mä ihan oikeest en oo ees piirtäny mistään läpi tms.. xD Tänx!
Ja jos tarkotat tota keltavalkomustaa kangasta ni sitä on valitettavasti niin pieni pala että taitaa mennä lähinnä somisteeksi johonkin juttuun.. ;-)