sunnuntai 11. joulukuuta 2011

.. and if you listen you can hear me through the radio, in that bright white noise ..

Kokeilin nyt ekan kerran sitä hankkimaani kuivashampoota, mutta en mitään kovin ihmeellistä taikavaikutusta ainakaan vielä huomannut. Ehkä en osannut vielä suihkuttaa oikeaa määrää..? Pitää jatkaa testailua..

Joulunalusajan viikonloput ovat täynnä erilaisia myyjäistapahtumia ja joulumarkkinoita. Tänään ajattelin itse suunnata käväsemään Turku Design Now! -porukan myyjäisissä Tonfisk Designin tiloissa. Seuraavana viikonloppuna on itselläkin vielä tiedossa myyntimeininkiä vaikka omalta osalta pitikin myyjäistouhut olla jo ohi. Sain varattua paikan VPK-talon perinteisiin joulumyyjäisiin sunnuntaille. Samana viikonloppuna perjantaina sekä lauantaina on tiedossa pientä myyntitouhua myös kauppakeskus Hansassa, kerron siitä lisää myöhemmin.

Viime viikonloppuna kävin Johannan kanssa Messukeskuksen joulumyyjäisissä ja sieltä tarttui mukaan seuraavanlaisia pikku ostoksia:

joulumyyjäisistä
Marimekko-kankainen patalappu (akuuttiin patalapun tarpeeseen), puinen WC-kyltti, pari Suomenlippu-piparia kaveripariskunnalle itsenäisyyspäivänä vietäväksi ja strasseilla koristeltu Lego-kaulakoru. Monen hintaluokan tavaraa oli tarjolla mutta kalliimmat kivat jutut jäi rajallisen budjetin vuoksi hankkimatta, nää jutut oli kaikki edullisia 0,50 - 5 € löytöjä.

ranneke
Löysin jonkin aikaa sitten baarissa lattialta tällaisen tummanpunaisen rannekkeen. Vasta kotona paremmassa valossa katsoin tarkemmin ja huomasin että neppareissa lukee Louis Vuitton. x) Sisäpuolelle on painettu teksti "Helsinki 2008" (ja "Made in France"), missäköhän häppeningissä tällaisia on jaettu tms..? (edit: ja vasta nyt myöhemmin hoksasin että kyseisenä vuonna on avattu Suomen ensimmäinen Louis Vuitton -liike Helsinkiin.. :D)

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Hei! Vieläkö sinulla on tuo lv ranneke. Voisin ostaa sen.

rubiini.iibis@gmail.com