torstai 29. maaliskuuta 2012

.. headed for the nightlife echo ..

Jonnekin taas viikko vierähti niin, ettei ehtinyt blogin pariin, mutta täällä taas ollaan.. ainakin pienen hetken aikaa. ;-)

Meininkejä viime viikonlopulta:

juustokestit
Lauantain alkuillan ohjelmassa oli juustokestit erään kaverin luona. Porukka pääsi nyyttärisysteemillä maistelemaan erilaisia juustoja ja saipa emäntäkin nyt sitten sen häälahjaksi saadun juustotarjottimen viimein hyötykäyttöön. ;-) Itse kiikutin paikalle sekä suosikkiani brandy-pähkinää että juustohyllystä sen vierestä bongaamaani Konjakkijuustoa (kummatkin Juustoportin). Brandy-pähkinä oli hyvää as usual, mutta tuo toinen ei mielestäni maistunut kauheasti miltään. :D Homejuustot jätin suosiolla muille, ja valkosipulijuusto oli kovin.. valkosipulista. ;) Myös pippuri- ja chilijuustoa tuli maisteltua.

Muutaman tunnin yöunien jälkeen suuntasin sunnuntai-aamupäivällä taas jo ikäänkuin perinteeksi muodostuneelle Retrotorille. Myyjiä oli paikalla ihan mukavasti ja alakerran kilinöistä ja puheensorinoista päätellen ainakin brunssilla taisi olla ruuhkaa. Onneksi jonkin verran asiakkaita eksyi myös yläkertaan. ;-)

Kuvat on taas näitä kännykkäräpsyjä eivätkä oikein tee oikeutta MUTTA....

Varpu Kronholm
Tässä Varpu Kronholmin tuotteita. Kuvan alalaidassa olevat mustat nahka"liekki"korvikset olivat (livenä) ehkä hienoimmat nahasta tehdyt korut mitä olen nähnyt aikoihin, ja olisin oitis ostanut ne, ellen olisi designer, jolla siis - paradoksaalista kyllä - ei ole varaa ostaa designia. :/ No, anyway, näitä ihanuuksia on Turussa myynnissä Kauppiaskadun Vaatehtimossa! =)

wanha veska
Sen sijaan ostin eräältä vintagekauppiaalta vitosella wanhan veskan joka puhutteli muotokielellään. Aitoa nahkaa se tosin ei ole, vaikka tuo leikkaus saattaisi sellaiseen viitata. Olen käyttänyt niin pitkään samaa arkikäsilaukkua että se alkaa olla paikoitellen suorastaan puhkikulunut... Olisi kenties aika etsiä sille potentiaalisia korvaajia. Tässä nyt ehkä voisi siis olla yksi sellainen.

Ruustinna
Tuossa vielä Ruustinnan herkän kauniita kierrätyshenkisiä tuotteita.

. . . . .
Tämän loppuviikon ohjelmassa on kaksi Tallinnan risteilyä. Kyllä, kaksi. Minkäs sille voi kun ovat peräkkäin, no mutta ainakaan eivät ole päällekkäin että olisi tarvinnut tehdä vaikeita valintoja. ;-) Ensimmäisenä vuorossa on tämä! Eli YleX Parasta ennen! -klubi Baltic Princess -laivalla. Ja edelleenkään en tiedä miten Lassi Valtonen sopii kuvioon joten älkää edes kysykö... xD

Mutta oijoi, on sitä odotettu. Kaikki Suomen paatuneimmat ysärifanaatikot kerääntyneenä yhdelle ja samalle paatille, voi riemua. ;-D PVC-pökät ja napapaidat odottavat jo matkakassissa ja YleX-iltapäivän hyttibileratsiaankin on ilmoittauduttu. Varmaan melko ainutlaatuinen reissu tiedossa!

Loppuun vielä julkistetaan edellisen postauksen korvisarvonnan voittaja: blandad/H!
Mikäli pyörit siellä "linjoilla" niin voit jo huikkailla että minkä korvisparin haluaisit palkinnoksi. :D

örkki
Toivotaan että olotila ei ole sunnuntaina tällainen... ;-)

3 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Hahaaa, jesssss!!! Meikä voitti ja haluaisin nuo puna-valkoiraidalliset sydänhelmiset korvikset. Ihanat.

Johanna kirjoitti...

Eikös arvonnassa lue että 25.4? :D
Hauskoja risteilyjä! :)

Desthea kirjoitti...

blandad: Ok! :D

Johanna: hahaa, mun moka. :D No mutta luki siinä sentään että "tämän viikon loppuun, eli sunnuntaihin.." xD Olin vaan kuukausinumeroinnissa vähän aikaani edellä.. ;-)