keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

.. we’ve been singing Billie Jean, mixin’ vodka with caffeine ..

nappikorviksia
Tein kokeeksi ja yhtenä pikku "kevätmallistona" erän korviksia tollasella nappi-idealla. Noita läpinäkyviä muovirenkaita olen löytänyt pussillisen kirpparilta ja sopivasti sattui olemaan tuollaisia keskenään samanmallisia nappejakin monessa eri sävyssä, taitavat olla jotain ex-anopin peruja.. ;-)

Juicy Fruity
Ja siinäpä siis niitä. Juicy Fruity.

Spring Flower
Sitten toinen pikkumallisto josta olikin täällä aiemmin jo ohimennen juttua ja kuvaakin. Kevään innoittama helmikorvismallisto Spring Flower. Matskuna sekä uusia että kierrätettyjä helmiä.

Summer Carnival
Ja vielä kolmas, hieman kirkasvärisempi/kontrastikylläisempi satsi, Summer Carnival. Näissä seikkailee mm. noita Tiimarin raitahelmiä, kuten joku ehkä tunnistaa. ;) Lisukkeena kierrätyshelmiä.

Mikä näistä kolmesta mallistosta - tai mikä korvispari - on suosikkisi? Äänestä niin osallistut samalla vapaavalintaisen Planet Star -korvisparin arvontaan! :-) Osallistumisaikaa tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 25.3. ja klo 18 saakka.

Kävin muuten viimein helmikauppa Blingissä, oli ollut jo ikuisuuden "to-do-listalla". Sieltä löytyi kaikkea kivaa värikästä, ja sen myötä valmistui mm. muutamia hieman Afrikka-henkisiä korviksia:

Afrikka-henkeäLinkki
Päivittelen näitä kaikkia uusia korviksia Madeby:yn mahdollisimman pian! :-)

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hieman itseni yllättäen valitsen Spring Flower -malliston ja sieltä nuo vaalean harmaat korvakorut (vasen yläkulma). Kamppailuun osallistuivat myös nuo "lohenpunaiset" korvikset. :D

ellu kirjoitti...

Summer carnival, ja siellä puna-valkoiset sydänkuvioiset. Oikeet Mariannet!

Mallu kirjoitti...

Summer Carnival on minunkin suosikkini. Ehkä noin kelta-musta raidalliset tai harmaa ja mustavalkoraidalliset. :) Niin monet on nättejä! <3

blandad. kirjoitti...

Summer carnival ja nuo alarivin korvikset. Puna-valkoraidalliset sydämet on lempparit, mut myös noi oranssit ja siniset raidat on jees! :)

Katarimaria kirjoitti...

Spring floweria äänestän! Niistä itselleni mieluusti ottaisin joko alarivin tai keskirivin keskimmäiset. Myös Summer Carnivalin mustavalkoiset korvikset (ylärivin ja keskirivin oikeanpuolimmaiset) kiinnittivät huomioni.

Nimetön kirjoitti...

Summer carnival :) t.heli

Linda kirjoitti...

Summer Carnival ja alarivin punavalkoiset raita- ja sydänhelmillä. Myös nappikorvikset miellyttivät silmää.

Voiskohan muuten rintsikoiden muovirenkaita käyttää korviksiin samoin kuin noissa nappi-jutuissa? Tää hullu on meinaan napsinu nekin talteen :D