keskiviikko 17. lokakuuta 2012

.. and the nights swinging under the moon, first class ..


Pari vanhaa syyskuvaa omista arkistoista. Tänä syksynä kun ei ole pahemmin noin aurinkoisia päiviä ollutkaan, että olisi noin nättejä väriloistokuvia päässyt ottamaan.. ;-)

Jatkoksi tähän syksyiseen henkeen voisin ladella hieman oransseja ja keltaisia sekalaisia asioita..


Peltivasikka tuli kuvattua jo kesällä kun Josen kanssa kiertelimme kaupungilla paikkaamassa sivistysaukkoja. Noloa kyllä, jopa nykyisen pääkirjaston sisäpiha - ja Café Sirius - lukeutuivat siis paikkoihin, joissa en ollut sitä ennen käynyt. Niitä Miina Äkkijyrkän tekeleitähän kai tuokin lehmä on..?


Etenkin syksyllä tekee mieli käpertyä sohvalle leffan ääreen naposteltavien kera. Kunhan vaan kärsivällisyys riittää pilkkomiseen, niin vihannessuikaleet ovat mitä mainioin ja terveellisin sipsien korvike. Porkkana + tacodippi = NAM. Olen raahannut tänä syksynä varmaan ennätysmäärän kurkkuja ja porkkanapusseja kaupasta... Mutta mikä painaa vihannesvaa'assa, ei onneksi paina siinä omassa kotivaa'assa.. ;-)


Keltaraitainen Vero Modan pusero löytyi kirppikseltä. Jotain muokkausta se vaatii (vähintään hihojen lyhennyksen, ku en kykene olemaan noin "kokoraidallinen", heh) mutta en vielä ihan tarkalleen tiedä mitä... Edit: muokkaus tehty! Hyvä tuli.. :)


Versacen Yellow Diamond on tuoksunäyte-testailuni perusteella ihan mukava tuoksu, mutta ehkä makuuni kuitenkin aavistuksen liian "elegantti", mikä nyt ei sinänsä kyseiseltä merkiltä ole varmaankaan yllätys. Itse pidän enemmän hieman "sporttisemmista" tuoksuista.


Kuva liittyy viime viikon energiansäästökampanjaan, mutta tokihan energian säästäminen on aina yhtä ajankohtainen asia. Plus että kuvan miehen asusta nähdään, miten kivalta näyttää harmaan ja lämpimän keltaisen yhdistelmä... ;-)Aarikan valikoimassakin on tällä hetkellä paljon kivoja ja "ei-niin-tätimäisiä" koruja, kuten vaikkapa tuo jännä pleksimuovilla höystetty Nano-sarja.


Värikynistä kierrätetty Lempiväri-rintakoru on Elli Hukan tuotantoa, myynnissä Madeby:ssa.


Itse lisäilin juuri samaan osoitteeseen mm. tällaiset korvikset. :)


Siinä PS.A2-printtiäni lämpimälle keltaiselle painettuna. Toimii! :)


Loppuun vielä pari upeaa Fin-Helenin retrokuosia seinäpaneelien muodossa, kuvat täältä. Ylempi kuosi on nimeltään Kuutamoyö, ja alempi on Tropiikki. Love them!

2 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

En kyllä olisi tunnistanut noita Aarikan koruiksi. Aika erilaisia.

Tuo sun uusi printti on kyllä hyvän näköinen!

Ja nuo taulut, haluan molemmat! Ei sillä että ne meille sopis, silti! Sit vielä jos tuossa Kuutamoyössä olis pöllö puussa, niin avot!

Desthea kirjoitti...

HootHoot: toi Kuutamoyö onkin nyt tähän kauteen aika osuvan Halloween-henkinen ja kieltämättä se pöllökin sinne sopis mainiosti.. ;-)