tiistai 6. marraskuuta 2012

.. it's a blacked out blur but I'm pretty sure it ruled ..

Hupsista. Kylläpäs nyt on kiirettä. No eipähän ole ehtinyt potea syysmasennustakaan. ;-)

Ihan ekana voisin viimein mainostaa uutta myyntitapahtumaamme joka on jo tämän viikon lauantaina kauppakeskus Hansassa. :-)


Tässä vielä linkit Dear Designin FB-sivulle sekä FB-tapahtumasivulle.

Toisena design-menovinkkinä kerrottakoon että myös tämän vuoden Dressing Mimian päätapahtuma Kansa on saman päivän iltana. Sielläkin on muotinäytöksen lisäksi myyntiä. En tiedä otetaanko sinne vielä myyjiä mutta in case jotakuta kiinnostaa niin kannattaa kysellä, tässä lisätietoa:


Retrotori & Brunssi -tapahtumakin tulee taas, sunnuntaina  2. joulukuuta.

Muutaman musiikillisenkin menovinkin voisin tässä samalla jakaa..


Ihana Sandra tulee Suomeen joulukuussa ja esiintyy Helsingissä, Turussa sekä Jyväskylässä. Lisätietoa FB:sta, kuva & lisätietoa Turun keikasta täältä. Tiian myöhäisistä musaherätyksistä taas päivää... ;)

Konemusan ystäville ois tarjolla mm. Colors Festival Helsingin Kaapelitehtaalla 5.-6. joulukuuta.


Ja ysärimusan ystäville erinäisiä kemuja eri kaupungeissa, mm. The Ultimate 90's Party -kiertue, joka käy Helsingissä, Tampereella ja Raumalla 14.-15. joulukuuta.

Mitäs tässä pienen bloggaustauon aikana sitten onkaan taas tapahtunut..?


Kävin ainakin Ähtärissä hieman katsomassa söpöjä (hämmästeleviä) eläimiä. ^^


Ahmakaverukset kovin kiinnostuneina yleisöstään. Eläimet olivat arvatenkin näin turistisesongin ulkopuolella paljon aktiivisemmin esillä kuin kesähelteillä.


Lumileopardia ei valitettavasti pystynyt kuvaamaan kuin verkkoaidan läpi.


Mesikämmen-hotellin hämyisten käytävien luonnonkallioseinät olivat ennestään tutut mutta yhä vaan yhtä sykähdyttävän upeat. Ja se jännä "maanalainen" tuoksu!


Talvikin kävi Turussa, mutta onneksi vain pikaisesti, olihan nyt sentään sille vielä hieman turhan aikaista. Jos vaikka sitten jouluksi uudestaan... ;-)


Ah, yks tämän sesongin (Halloween jne.) parhaita puolia; voi täysin "luvallisesti" käyttää tummia/mustia huulipunia. :D


Josko sitten vielä pari poimintoa menneen Halloween-viikonlopun riennoista.. Kaveripariskunnan kotibileissä oli noin hieno heidän taiteilijakaverinsa kyhäämä UV-deco-installaatio. :-)Viikonloppuun mahtui myös Neljän Ruusun keikka. Onnistuin hivuttautumaan eturiviin ja hikinen Ilkka Alanko halas mua laulaen samalla Valuvaa taivasta. Aika putkeen siis meni, ja aika vahingossa. :-D

Ei kommentteja: