lauantai 29. joulukuuta 2012

.. I see the colours of your dream tonight, when I look into your eyes ..


Ikkunalauta vielä joulunjälkeisissä tunnelmissa. Lakupurkki pääsi toimittamaan tuikkusäilön virkaa. Vanhat ruskeat lasipurnukat on tuikkukippoina ihanan tunnelmalliset. :)

Edellisen postauksen risteilyreissuun liittyen vielä pari juttua..


Hki-Tukholma-risteilyltä piti tietenkin ostaa myös jo perinteiseksi muodostunut L'Orealin Glam Shine -huulikiilto. Tällä kertaa kokeiluun lähti raidallisen koostumuksen omaavasta Miss Candy -sarjasta sävy "Dolce Pralina". Nuo "valkoisemmat" raidat tuo mukavasti hopeanhohdetta kiiltoon, tykkään. :)


Laivan parfyymikaupassakin kävin taas uudella tarmolla haistelemassa, ja ihmeekseni löysin jopa yhden uuden suosikkituoksun ennen pahemman luokan turhautumista. Sinisiin pulloihin voi yleensä luottaa, jos etsii jotain raikasta ja hitusen sporttista. Niin nytkin, kyseessä Davidoff Cool Water woman. Lopulta en kuitenkaan raaskinut maksaa sitä kuuttakymppiä vai mitähän se puteli maksoikaan.. vaan sen sijaan naputtelin kotona tuoksun nimen Huutiksen hakuun, ja sieltähän niitä löytyi sitten huomattavasti halvemmalla. ;) Tuollainen pikkuisen vajaa pullo sieltä löysi tiensä mun postiluukkuun.

Reilu viikko ennen joulua tuli käytyä Raumalla vähän ysäribilettämässä. Kyseessä oli The Ultimate 90's Party -kiertue, joka kävi Rauman lisäksi myös Helsingissä ja Tampereella. Rauman keikalla esiintymässä olivat Pandora, Dr. Alban, Hausmylly ja Rednex. Olen fanittanut Pandoraa jostain 11-vuotiaasta saakka joten jo oli aikakin nähdä/kuulla livenä. ;) Illan iskevimmän setin veti kuitenkin hieman yllättäen Dr. Alban. Hausmylly kuulosti lähinnä epävireiseltä karaokelaulannalta, viimeisenä esiintynyttä Rednexiä emme jääneet edes kuuntelemaan, kun se ei niin kiinnostanut ja oli vielä pitkä kotimatka edessä. Ihan jees pippalot joka tapauksessa, DJ soitti keikkojen välillä kaikki parhaat ysärihitit ja oli mukava olla bilettämässä ns. oman ikäluokan keskuudessa. ;)


Yritin sieltä kaukaa vähän jotain zoomailla mutta en saanut mitään järkeviä kuvia. Tässä mielenkiintoinen otos, jossa näkyvät samalla kertaa ysärilegendat Pandora, Luigi ja Mario... ;)

Jatkoksi vielä kaverin ottamia peeloilukuvia erinäisen ysärirekvisiitan (ja kiiltävän naaman) kera.. x)Asussani ysärihenkistä värikontrastia, oranssia tietysti ja kuorrutteena vielä mesh-verkkoakin.. ;) tuttikorvikset ja Mariosienikaulakoru tietenkin myös menossa mukana.


Vaikka kaikki ei olekaan mennyt aivan putkeen, niin olenpahan sentään ollut paikalla kun ripsiä jaettiin... x)

Tuo muovinen Mobira vain esittää vanhaa kännykkää, oikeasti se on taskumatti. ;)

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja tulevaa UV:tä kaikille! x)

Ei kommentteja: