keskiviikko 19. joulukuuta 2012

.. nobody's a picture perfect, but we're worth it ..

Rästimatskua, mitäpä muuta.. ;-)

Taannoiselta Hki-Tukholma-Hki-pikkujouluristeilyltä muutama otos. Tai oikeastaanhan se oli parin kaverini vuotuinen perinteinen synttäriristeily, mutta kovin pikkujouluisissa tunnelmissa siellä porukka ja koko paatti tietenkin oli.


On se vaan kyllä hieno laiva tuo Serenade..


Yritin poseerata hohtavan valokuusen vieressä, no ei kovin toimiva lopputulos.. ;-)


Siinä hieman parempi yritys. Siinä tuo metallilaattakaulakorunikin, mistä oli muutama postaus sitten juttua.


Ja vielä toinen asukokonaisuus laivareissulta. Vieressä näkyy juuri ostamani laukku..


.. eli tämä. Laivan laukkukaupan alekorista löytynyt Marc O'Polo -kassi pääsi paikkaamaan hälyttävää reissukassivajaustani. Olen yleensä liikenteessä kaikenmaailman epämääräisten kangaskassien kanssa, eivätkä ne oo aina kauhean käteviä esim. sateella tai lumituiskussa... Uudessa reissukassissa on tuulikangasmainen vettä hylkivä pinta ja se imaisee sisäänsä älyttömän paljon tavaraa - tai ainakin juuri sen verran mitä johonkin parin päivän reissuun tarvitsen. Poikaystävän mielestä tää tietty näytti harmaasta roskapussista tehdyltä... ;-)


Jokin tässä harmaan, mustan ja kullan yhdistelmässä kiehtoo, vaikken normaalisti pidä mistään kultaisista metalliosista. Ja tuo vetoketjujen paljous näyttää tosi kivalta! Laukku oli -50% alessa ja maksoi n. 40 €. Emme itse asiassa tällä kertaa käyneet Tukholmassa maissa lainkaan, joten ajattelin että kaipa sitä sitten edes laivan sisällä voi hiukkasen shoppailla.. ;-) Myös joululahjahankintoja tuli tehtyä kätevästi siinä samalla.


Linnanjuhlapostaukseen ei tullut sitten laitettua omaa asua lainkaan, no tässä vielä se omakin itsenäisyyspäivän asu.. ;-D Korvikset on itsetehdyt, kaulakoru jostain kirpparilta.


Mustaa, valkoista ja punaista. Ihan parhautta. =)


Ja ainiin, teatterimuseossakin (Helsingin Kaapelitehtaalla) tuli tossa muutama viikko sitten käytyä, pikkujoulujen merkeissä silloinkin.


Tonttuilin tänään vähän ja sain aikaan pikku keon paketteja. Nekin on taas kerran aika tuollaisia mun näköisiä/värisiä.. ;-)

3 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Ihan sairaan kiva tuo laukku! (:

HootHoot kirjoitti...

Aika makea laukku! Ja kerrankin sen näkönen laiva et vois vaikka mennä risteilylle...

Desthea kirjoitti...

Feline & HootHoot: hei mukavaa että laukku sai kannatusta, THX! ;-D