torstai 3. tammikuuta 2013

.. ten million fireflies lit up the world as I fell asleep ..

Menneen joulusesongin myyntitapahtumakuvista vielä pientä koostetta...


Koulumme eli Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston avoimet ovet & joulumyyjäiset tässä meneillään ja meikä siellä tosi pirtsakan näköisenä päivystämässä... ;) Mutta olipahan muuten erittäin mukavat myyjäiset, hirveän paljon kivoja asiakkaita ja rento ilmapiiri.


Johanna nappasi näin hienon "loputtoman" kuvan korvistarjonnasta pöydälläni.;)


VPK-talon perinteisissä joulumyyjäisissä tuli käytyä parinakin sunnuntaina myymässä. Siellähän ei perinteisesti kauhean kehuttavia myyntejä koskaan tule, eikä ilmapiirikään ole kummoinen, joten tuumimmekin nyt kaverin kanssa että jatkossa sinne tuskin tulee enää raahauduttua.
Joulumyyntisesonki huipentui vielä kauppakeskus Hansaan aivan joulun alla, osallistuimme Shimauuuman kanssa Brinkkalan Outolinnun joulutori-tapahtumaan. Vilskettä riitti, kuten Hansatorilla yleensä aina. Ostin kaverin vihjeestä Jyskistä tuollaisen korutelineen (löytyy sieltä kylppäritarvikeosastolta) ja ripustelin siihen alekorviksia, säästää hieman tilaa pöydällä.


Shimauuuman fimomassaherkut (kuva lainattu) houkuttivat mukavasti yleisöä pöytämme äärelle, ja tulipa siinä tehtyä sitten pientä vaihtokauppaa keskenämmekin. Olen nimittäin aina harmitellut sitä että mulla ei ole yhtään ruskeasävyistä kaulakorua...


Vaan nytpä on. :D Asensin keksin taas tapani mukaan lyhyempään mustaan nauhaan (toimii siinä mielestäni kivasti), ja kaverina kuvassa on myöskin samaisesta myyntitapahtumasta mukaan tarttunut Raimo Heldánin keraaminen pöllöriipus. Riipus on myös pilli, mutta tuskin siihen paljoa tulee puhalleltua, sen verran kyrsiintyneitä olimme kuunneltuamme koko päivän kyseisen taiteilijaukkelin markkinointipuhaltelua. :D Jostain syystä emme kokeneet sitä käen kukuntaa ihan vuodenaikaan sopivaksi... ;-)


Nuo keraamiset korut (joita oli eri hahmoja) olivat tarjouksessa 15 € / kpl, ja niitä myydään kuulemma myös mm. Turun linnassa. Ellei itselläni tule tälle käyttöä niin onneksi tunnen erään pöllöhullun... ;-)

No niin, oiskohan sitten menneen vuoden aiheet viimein koluttu läpi, vuorossa uusi vuosi ja uudet kujeet.. :D

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tuo koruteline on ihan törkeen hieno! :D Onks se kovin heppoinen? :)

Desthea kirjoitti...

Mirka: ei se tietenkään mikään ihan älyttömän tukeva ole kun on noin kapea ja suht kevyttä metallia, mutta ainakin tossa myyntipöydällä pysyi hyvin pystyssä vaikka oli alla monta kangaskerrosta ja lastattu täyteen korviksia. :)

HootHoot kirjoitti...

WOOOTTT???!! Warum mulle ei oo ees näytetty tuota pöllöpilliä??!! Nyt kyllä!! :D

Desthea kirjoitti...

HootHoot: no en mä ollut vielä ehtinyt/muistanut näyttää/kertoa ja aattelin että tästäpähän sitte ainaki näet.. :D