tiistai 11. tammikuuta 2011

.. I've been wondering if my heart might beat much louder in this open air ..

luminen puu
Kauniin pakkashuuruiset kelit (joita siis kuva yllä edustaa) vaihtuivat sitten - oikeastaan vasta ensimmäistä kertaa tänä talvena - nolla/loska/jää-keliin, mikä ei meikäläistä suuremmin ilahduta. Autolla ajamisesta ei ole valittamista, se kyllä sujuu missä tahansa kelissä, mutta se mitä vihaan yli kaiken on käveleminen jäisillä, huonosti hiekoitetuilla pihoilla ja kaduilla. Pelkään kaatumista ihan kuollakseni. Kävin tänään pelkästään lähipostissa ja jo silläkin reissulla ehti mennä hermot siihen varovasti sipsuttamiseen ja horjahduksien aiheuttamiin minisydäreihin. Pitää alkaa varmaan kantaa jotain omaa hiekkapussia taskussa, prkl..

täplikäs purkki
Eilen liukastelin Josen luo kylään. Vein "myöhästyneenä joululahjana" kirppikseltä löytämäni pienen (retro?)peltipurnukan, jonka kuosisia as(t)ioita Jose vähän niinku keräilee. ;-)

joustovyö Joselta
Ja itse sain sitten Josen kirppiskuormasta mukaani tuollaisen ihanuuden! :-D "keräilyesineet" vaihtoon... xD (jänskäsolkinen vyö on H&M Divided-mallistoa jostain parin vuoden takaa)

Ja mitäs kaikkee muuta sitä oliskaan "rästissä", kelataanpa hiukan taaksepäin..

Viime viikolla loppiaisen aattona olin siis Klubilla konemusabileissä. Dj Proteuksen kuuden tunnin keikkasetti on muodostunut jo vuotuiseksi traditioksi. Energisestä lavaliikehdinnästään tunnettu Proteus onnistui tällä kertaa säikäyttämään bilekansan hetkeksi, häneltä nimittäin lähti taju siinä kolmen kieppeillä eikä hän pystynyt enää jatkamaan soittamista.. No eipä tuo hitusen aikaistunut kotiinlähtö ainakaan mua haitannut, ja heppu on ilmeisesti ihan kunnossa, mikä on tietty tärkeintä. :-)

Proteus 6h 2011
Nää baarin hämärissä salamalla räpsityt pokkarikuvat on sitte aina yhtä hehkeitä.. x) mutta näkee siitä nyt hieman illan lookkia kuitenkin. Tuli kiire ja heitin pikapikaa jotain päälle, lopputulos kuitenkin ihan nice. Ja kuvasta muuten kiitokset pikku-Sinille. ;-)

Alkuillasta hiukseni olivat kiinni, kunnes yks kaverini kysyi jotenkin näin että "minne sun hiukset on kadonneet??". Totesin että kyllähän ne siellä päässä on ihan niinku ennenkin mutta minkäs teet kun niitä on niin vähän että näyttävät ponnarilla rotanhännältä. x) Oon huomannut hiusteni ohuudesta johtuvan "tukkakriisin" jotenkin pahenevan vuosi vuodelta, eikä varsinaisesti auta asiaa kuulla tollasia kommentteja, heh. Kyseessä muuten sama kaveri joka taannoin ihmetteli miks olin lippis päässä baarissa. Jep jep, ei pitäis varmaan ottaa liikaa itteensä noista humalaisten kommenteista. xD mutta tukkaa on siltikin liian vähän! Jonain päivänä vielä hankin jotain sellasta tuuhennusta/pidennystä tms...

tabukorvis
Eniten hilpeyttä olemuksessani herätti kuitenkin tuo pieni korvis... ;-)

Otetaanpa sitten vielä käsittelyyn lähiaikojen kootut shoppailut..

harmaa kynsilakka
Joskus jo hyvän aikaa sitte ostin (tai tilasin jos tarkkoja ollaan) H&M:ltä tota kivan "keskiharmaata" kynsilakkaa, jota on monilla näkynyt. Loistava peittävyys ja muutenkin hyvä tulos jo yhdellä lakkakerroksella. Kuvan kynsissä tosin harmaan lakan päällä violetinsävyistä hohtavaa lakkaa.

kaupunkisiluetti
UFFin mainosmaili kertoi, että tammikuussa voi tilata nettikaupasta ilman toimituskuluja, joten vilkaisin huvikseni valikoimaa. Haaviin tarttui Gina Tricotin musta-hopeinen toppi/tunika. Tunnen jostain syystä hirveää vetoa kaupunkisiluetteihin. Paita on S-kokoa mutta kävisi vaikka mekosta. Tuon printtiosion alapuolella on nimittäin vielä superleveä "resorikaistale". Paita päätyneekin "pajalle" hieman pienentymään nykyisestä kookkaasta olemuksestaan. Muutoin just niin kiva ku odotinkin. :-) (kuvassa mukana kasari/ysäripalapeilin ihqu raidoitus...) x)

Muffins are just ugly cupcakes
Lisää (ankeaa) peilikuvaa.. x) Kirppikseltä lähti toissa päivänä mukaan (myöskin GT:n) pinkki t-paita. Voin tulkata että siinä lukee "Muffins are just ugly cupcakes".. x) ei nyt mikään maailman järkevin printti mutta paita on tosi kivan tuntuinen ja mallinen päällä. Ostin samalta myyjältä myös mustan yksivärisen t-paidan (kumpikin maksoi euron) enkä voi olla ihmettelemättä, että miten jotkut saa trikoopaitoihin reikiä..? Siis huomasin vasta myöhemmässä tarkastelussa valoa vasten muutamia pikkuruisia reikiä joidenkin saumojen lähettyvillä. Ymmärrän että esim. kissojen omistajilla voi olla kynnenreikiä keskellä kangasta (terkkuja Millalle ;-D), mutta mitenkähän noita saumanvierusreikiä saa aikaan? Ite en meinaan ole siinä kyllä mielestäni koskaan onnistunut.. No, eipä nuo pikku reiät onneks käytössä haittaa ja harvemmin ne siitä onneks suureneekaan..

Spirit Storesta
Viime perjantaina poikkesin Hansassa kaverin kanssa "kahvilla" ja samalla koluttiin ohimennen pari kauppaa. Spirit Storen aletangosta löysin tuollaisen messinginvärisillä niiteillä koristellun mustan topin hintaan 9,50 € ja saman puljun alekoruista mustassa palloketjussa roikkuvan muovisen ankkuririipuksen hintaan 4,50 €. Riipuksen muoto ja materiaali miellyttää, mutta sininen väri ei, joten ajattelin yrittää maalata sen mustaksi. ;-)

Loppuun mainittakoon vielä että "Tiian myöhäisissä musaherätyksissä" (TM) on tällä hetkellä vuorossa Magenta Skycode.. x)

13 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Hei mul on tuommoinen pillerijuttu kielikoruna (: sössötän sen kanssa kyl ihan törkeesti :D

Itekki piti lähtee Proteuksee mut en sit jaksanu sitä varten raahautuu Turkuun. Ens kerralla, ens kerralla..

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Oijoi ihana ankkurikoru! :)

Pakko myöntää, et mä jotenkin saan aikaiseksi niitä mystisiä reikiä trikoopaitoihin. Kuten se yks reikäpaita, jonka paikkasin sillon blogiristeilyllä... :P Enkä oikeesti tajuu mistä niitä oikein tulee! Pienenpieniä reikiä on niin omissa kuin kanssa-asujanki paidoissa ja tosiaan ainoastaan t-paidoissa/topeissa, paikka voi olla keskellä vaatetta taikka saumassa. Oiskohan se sit pesukone tai pyykkiteline tai vastaava, joka niitä aiheuttaa?!

Johanan kirjoitti...

Mä jo putiikilla sillon kattelin että kivan väriset kynnet ja nyt kuvassa ja ihmettelin et jos toi on harmaata niin... mut siinä olikin päällä jotain muuta :D

Kattelin että missä toi kaupunkisiluettipaita on otettu, kun eka katoin että siinä on putiikin oviverhohapsua... :D

Johanna kirjoitti...

Ja siis edellinen minä :D

Desthea kirjoitti...

Feline: aijaa.. :-D mä oon löytäny ton pillerikorun Pelastusarmeijalta ja oli muistaakseni jossain pikkuruisessa Bald Fellowsin pussissa.. x)

Jose: no siis joo kyllähän varsinki tollaseen ohuempaan trikoolaatuun (mitä GT:n ynnä muiden paidoissa usein käytetään) tulee varmaan suht helposti niitä reikiä, jos vähänki pääsee ottamaan johonki kiinni. Varmaanki ihan koruistakin voi aiheutuu reikiä ainaki pääntien seutuvilla (missä niitä jostain syystä usein on).

Johanna: heh, en taaskaan ees huomannu tota typoa ennen ku korjasit.. ;-D
Joo toi kynsilakkahommeli oli hiukan hämäävä, en sillon lakatessa malttanu olla laittamatta toista lakkaa kokeeksi päälle, ku ei vaa voi antaa olla.. x) Mun kuvista ei selvästikään kannata tehä omia tulkintoja ennen ku on lukenu tekstin..! ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Meinasinkin kommentoida, että kyllä sun pitäs tietää miten ainaki mulla tulee reikiä vaatteisiin... Kunnes huomasin ja repesin terkkuja oikeen mulle :DD

T. Milla + paitojen reijittäjät ;)

Kaisa kirjoitti...

Olisi kiva tietää, mikä siinä kävelyreittien hiekoittamisessa on niin vaikeaa - ihmettelee nimim. Toinen kaatumista pelkäävä... Trikoopaidat muuten rei'ittää pyykkikone! Meillä oli yhteen aikaan uusissakin (= kerran pestyissä) vaatteissa reikiä. Ei kiva.

Desthea kirjoitti...

Milla: :-DDDD

Kaisa: niinpä.. no nyt onneks viimein, ku on tullu hiukan lisää lunta ja tarpeeks pakkasta, se jääpinta on alkanu jäädä sinne alle eikä oo enää niin kamala kävellä pihoilla.. =P

Updates By Her kirjoitti...

Just ihanaa kynsilakkaa! :)

http://thecabinetoffashion.blogspot.com/

Anna-Maria K kirjoitti...

Kiva kapselikorvis :D
Tahtoisin vaihtaa kielikorukseni tuollaisen, mutten taida uskaltaa. Sitten se näkyy turhan helposti...

Desthea kirjoitti...

Salha & Ansku: kiitoksia kovasti kommenteista! :-D

Ninariina kirjoitti...

Jos reiät ovat ihan saumojen vieressä, vika saattaa olla myös neulassa, jolla paita on ommeltu. Terävällä neulalla neulosta ommellessa kun saa aikaan "kivasti" sen, että vähäisen käytön jälkeen alkaa tulla reikiä. Reiät voivat myös olla tuholaisten aiheuttamia, tai johtua ihan vaan huonolaatuisesta kankaasta.

Desthea kirjoitti...

Ninariina: joo voihan se tosiaan neulastakin johtua, ja olen huomannut että joskus esim. sauman liiallisesta kireydestä. Ja ohueen halpaan trikooseen toki suht helposti saa niitä reikiä aikaan muutenkin.. ;-)